Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο Στέφανος Χίος την «έπεσε» στον τηλεγιατρό Σύψα για τα εμβόλια του κορονοϊού: «Πόσα κονόμησες ρε;»!

Οπως αναφέρει το mynews.gr, ο γνωστός  δημοσιογράφος, Στέφανος Χίος, συνάντησε τον καθηγητή λοιμωξιολογίας στην Ιατρική Σχολή Αθηνών, Νίκο Σύψα, σε μπακάλικο, και του τα «έχωσε» για τα εμβόλια κατά του κορονοϊού, καθώς ο καθηγητής συμμετείχε στην επιστημονική επιτροπή για την πανδημία Covid-19.

«Σύψας, πού είσαι ρε; Έλα λίγο εδώ…», απευθύνθηκε αρχικά ο Χίος στον καθηγητή, ο οποίος πήγε προς το μέρος του για να τον χαιρετήσει.

«Ποιος είσαι;», είπε ο κ. Σύψας, για να απαντήσει ο Στέφανος Χίος: «Ένας πολίτης. Δε μου λες, τύψεις δεν έχεις γι’ αυτά που έλεγες για τα εμβόλια;».

«Αν δεν ξέρω με ποιον μιλάω, δεν μπορώ να σου πω τίποτα», ανταπάντησε ο καθηγητής. «Χίος. Ένας Χίος. Δημοσιογράφος», είπε ο Στέφανος Χίος.

«Εσύ πού είσαι, αν δεν κάνω λάθος, με κάτι ανθρώπους της νύχτας;», ρώτησε ο καθηγητής και απομακρύνθηκε.

Κορονοϊός, γρίπη, κρυολόγημα: Έτσι ξεχωρίζετε τα συμπτώματα

«Εγώ με ανθρώπους της νύχτας, ρε καραγκιόζη; Εσύ τι είσαι, με ανθρώπους της μέρας; Για έλα να μου το ξαναπείς, ρε.

Πόσα κονόμησες από τα εμβόλια; Ε; Απατεώνα, ε, απατεώνα. Γύρνα να σε δούμε, λωποδύτη…», τα «έχωσε» ο Χίος στον καθηγητή Σύψα, ο οποίος του γύρισε την πλάτη.

Tags
Back to top button