Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο "βιαστής του Κάβου" αρνείται να τον χειρουργήσουν οι γιατροί

Πριν 8 ημέρες στήθηκε μια γιγαντιαία επιχείρηση γα τον εντοπισμό και την σύλληψη του επονομαζόμενου «δράκου του Κάβου» τον οποίο καταζητούσε η αστυνομία μετά τις καταγγελίες για την απαγωγή και τον βιασμό μιας 34χρονης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κατά την επιχείρηση στην προσπάθεια του να διαφύγει από τους αστυνομικούς έκανε το "salto mortale" πέφτωντας σε χαράδρα 200 μέτρων, όπου τραυματίστηκε σοβαρά στη μέση και στο ισχίο.

Σήμερα νοσηλευόμενος κρατούμενος στο Γενικό Νοσοκομείο της Κέρκυρας, αρνείται να τον χειρουργήσουν οι γιατροί λέγοντας ότι προτιμάει να πεθάνει.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες το χειρουργείο ήταν προγραμματισμένο να γίνει γιατί τα τραύματα του είναι σοβαρά και δεν χωρά αναβολή της επέμβασης, όμως ο 47χρονος βιαστής δεν δίνει την συγκατάθεση του.

Οι γιατροί μετά από αυτή την εξέλιξη σηκώνουν τα χέρια ψηλά, αφού δεν μπορούν να τον υποχρεώσουν να υποβληθεί στη χειρουργική επέμβαση, όμως ιατρικές πηγές που γνωρίζουν καλά ισχυρίζονται ότι αν ο 47χρονος βιαστής δεν χειρουργηθεί δεν πρόκειται να περπατήσει και πάλι.

Μετά από αυτή την εξέλιξη έχει αποφασισθεί την ερχόμενη Τετάρτη να μεταχθεί στο Νοσοκομείο του Κορυδαλλού για να συνεχιστεί η νοσηλεία του.

Tags
Back to top button