Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Κόσμος

Ο ΠΟΥ ζητά εξηγήσεις για τους 23 νεκρούς μετά από εμβολιασμούς

Ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας (ΠΟΥ) βρίσκεται σε επαφή με τις αρχές της Νορβηγίας και προσπαθεί να λάβει περισσότερα στοιχεία σε σχέση με τον θάνατο  23 ηλικιωμένων ανθρώπων μετά τον εμβολιασμό τους  δήλωσε στο TASS ο επίσημος εκπρόσωπος του ΠΟΥ Ταρίκ Γιαζαρέβιτς.

Ο ίδιος διευκρίνισε ότι η συμβουλευτική επιτροπή του ΠΟΥ αρμόδια για την ασφάλεια των εμβολίων ασχολείται επίσης με το ζήτημα αυτό και μόλις έχει «πλήρη αντίληψη για τα γεγονότα αυτά» θα ενημερώσει την κοινή γνώμη, δήλωσε ο Γιαζαρέβιτς. Παράλληλα επισήμανε ότι κατά προτεραιότητα εμβολιάζονται οι ηλικιωμένοι επειδή κινδυνεύουν περισσότερο να νοσήσουν βαριά και να καταλήξουν από τον κορονοϊό. Ωστόσο, ο εμβολιασμός «δεν μειώνει την πιθανότητα θανάτου από άλλες αιτίες». «Οι θάνατοι από άλλες αιτίες συνεχίζονται και μετά τον εμβολιασμό, χωρίς να οφείλονται σ' αυτόν», επισήμανε ο Γιαζαρέβιτς.

Ο εκπρόσωπος του ΠΟΥ ανέφερε ότι μέχρι σήμερα έχουν εμβολιασθεί με το εμβόλιο κατά του κορωνοϊού «περισσότεροι από 30 εκατομμύρια άνθρωποι».

Tags
Back to top button