Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Ελληνική Πολιτική

O ψευδομουφτής Ξάνθης Α.Μέτε ζήτησε «την απελευθέρωση της Ιερουσαλήμ»!

Ο πομακικής καταγωγής ψευτομουφτής Ξάνθης Αχμέτ Μετέ φρόντισε να συνοδεύσει τις ευχές του προς τους μουσουλμάνους της περιοχής για «χαρούμενο Ραμαζάν Μπαιράμ» με μήνυμα «απελευθέρωσης της Ιερουσαλίμ» γραμμένο στα τουρκικά και μετά στα ελληνικά και εξέφραζε την εξής ελπίδα: «Μακάρι ο Αλλάχ να κάνει τον ισλαμικό κόσμο να ξυπνήσει και να ενωθεί». 

Εμφάνιζε έναν μουσουλμάνο με την σημαία του Προφήτη Μωάμεθ (Αχάμπα) να εφορμά με ένα άλογο και με ορμητήριο το τέμενος Αλ-Ακσά να καταλαμβάνει την Ιερά Πόλη. Το τέμενος αυτό συμβολίζει άλλωστε την δίψα των μουσουλμάνων να καταλάβουν την Ιερά Πόλη Ιερουσαλήμ!

Την ώρα που ο ψευτομουφτής Ξάνθης προέβαινε σε αυτή την ανάρτηση οι μουσουλμάνοι των Αθηνών εόρταζαν στο Τέμενος του Ελαιώνα το Ραμαζάνι τους. Με ιερουργούς δύο ιμάμηδες από την Αλ-Άστρα της Αιγύπτου.

Να τους χαιρόμαστε όλους...

Tags
Back to top button