Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Ελληνική Πολιτική

Ο Π. Λαφαζάνης χαρακτηρίζει επθετικό το υπόμνημα για τους οκτώ Τούκρους

Δριμεία επίθεση στην κυβέρνηση και στον αναπληρωτή υπουργό Μεταναστευτικής Πολιτικής Γιάννη Μουζάλα, εξαπέλυσε ο γραμματέας της Λαϊκής Ενότητας, με αφορμή δημοσίευμα κυριακάτικης εφημερίδας σχετικά με κυβερνητικό υπόμνημα προς τη Δικαιοσύνη για τους οκτώ τούρκους αξιωματικούς με την υπογραφή του κ. Μουζάλα.

Σε γραπτή του ανακοίνωση ο κ. Λαφαζάνης τονίζει μεταξύ άλλων «ακόμα και ο ίδιος ο Ερντογάν να συνέτασσε το κυβερνητικό υπόμνημα Γιάννη Μουζάλα για την ακύρωση του ασύλου που αποφάσισε η Δευτεροβάθμια Επιτροπή για τον Τούρκο αξιωματικό, μάλλον θα ήταν λιγότερο επιθετικός ενάντια στους “8” τούρκους αξιωματικούς και λιγότερο κατηγορηματικός για την ενεργή συμμετοχή τους στο πραξικόπημα στην Τουρκία τον Ιούλιο του 2016».

«Δυστυχώς, το υπόμνημα Μουζάλα, το οποίο στηρίζεται σε αμφίβολης αξιοπιστίας στοιχεία του τουρκικού καθεστώτος, εμφανίζεται, ίσως, πιο εκδικητικό για τους ”8” από τις ίδιες τις αρχές ασφαλείας του Ερντογάν, εξευτελίζοντας όχι μόνο την κυβέρνηση, η οποία εμφανίζεται ως πιόνι του Ερντογάν, αλλά και εκθέτοντας την χώρα στα μάτια της διεθνούς κοινής γνώμης» συμπληρώνει ο κ. Λαφαζάνης και καταλήγει στην ανακοίνωσή του: «Δυστυχώς, αν κάπου υπάρχουν όρια στην υποτέλεια και την δουλοφροσύνη, τείνουν πλέον να ξεπεραστούν από την κυβέρνηση. Ντροπή!».

Tags
Back to top button