Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Αθλητισμός

Ο Νίκος Γκάλης βγάζει σε δημοπρασία μπάλα του μπάσκετ με την υπογραφή του για την Ιωάννα Παλιοσπύρου

Ο Νίκος Γκάλης σε συνεργασία με το charityidols.com, προσφέρει μια μπάλα μπάσκετ με την υπογραφή του για δημοπρασία με σκοπό την οικονομική ενίσχυση της Ιωάννας Παλιοσπύρου.

Η άτυχη κοπέλα είχε πέσει θύμα επίθεσης με βιτριόλι κι ως εκ τούτου χρειάζεται την οικονομική συνδρομή όσων προτίθενται να συνεισφέρουν, μιας κι αναμένεται να υποβληθεί σε αρκετές ακόμη χειρουργικές επεμβάσεις.

Η σχετική ανάρτηση του Charity Idols στο Instagram αναφέρει: «Ο κορυφαίος Έλληνας αθλητής όλων των εποχών και Hall of Famer Νίκος Γκάλης, στέκεται δίπλα στην προσπάθεια οικονομικής ενίσχυσης της Ιωάννας Παλιοσπύρου για τις επεμβάσεις που απαιτούνται και προσφέρει μια υπογεγραμμένη μπαλα. Τωρα σε δημοπρασία στο . Solidarity 4 Ever».

Η δημοπρασία ολοκληρώνεται τη Δευτέρα 29/11.

Η φιλανθρωπική οργάνωση με έδρα τα Χανιά μέσω της ιστοσελίδας της διενεργεί δημοπρασίες με αθλητικά αντικείμενα, ώστε να συγκεντρωθούν χρήματα για ανθρώπους που έχουν ανάγκη.

 

 

Tags
Back to top button