Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Άμυνα & Ασφάλεια

Ο Μπάιντεν καλύπτει το Πεκίνο: Δεν είναι σίγουρο ότι ξέφυγε από εργαστήριο στην Ουχάν…

Ο Λευκός Οίκος δια της εκπροσώπου του, Τζεν Ψάκι τόνισε σήμερα πως δεν είναι σε θέση να επιβεβαιώσει το δημοσίευμα της εφημερίδας Wall Street Journal για την προέλευση του  κορωνοϊού και χρειάζεται περισσότερες πληροφορίες.

Σύμφωνα με την εφημερίδα, τρεις ερευνητές του Ινστιτούτου Ιολογίας της πόλης Γουχάν (WIV) ζήτησαν νοσοκομειακή περίθαλψη τον Νοέμβριο του 2019, έναν μήνα προτού να ανακοινώσει η Κίνα τα πρώτα κρούσματα της ασθένειας που στη συνέχεια ονομάστηκε κορωνοϊός.

Κατά την ενημέρωση των δημοσιογράφων σήμερα, η Ψάκι είπε ότι οι ΗΠΑ ελπίζουν πως ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας θα προχωρήσει σε μια πιο «διαφανή» έρευνα για την προέλευση του κορωνοϊού.

Νωρίτερα, το Πεκίνο διέψευσε ότι τρεις ερευνητές του WIV ασθένησαν και χρειάστηκαν νοσηλεία πριν να εξαπλωθεί η πανδημία σε όλον τον κόσμο

Όταν ρωτήθηκε για το θέμα αυτό, ένας εκπρόσωπος της κινεζικής διπλωματίας, ο Ζάο Λιτζιάν, χαρακτήρισε «απολύτως λανθασμένες» τις πληροφορίες της αμερικανικής εφημερίδας, σύμφωνα με τις οποίες οι ασθενείς εμφάνισαν συμπτώματα που παρέπεμπαν στην Covid-19 ή σε κάποια εποχιακή λοίμωξη.

Η Κίνα ενημέρωσε τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας στις 31 Δεκεμβρίου 2019 ότι εντοπίστηκαν κρούσματα μιας ασθένειας που έμοιαζε με πνευμονία στην Ουχάν. Μέχρι και σήμερα το Πεκίνο διαψεύδει κατηγορηματικά τη θεωρία σύμφωνα με την οποία ο ιός ξέφυγε από κάποιο εργαστήριο.

Tags
Back to top button