Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΕΚΚΛΗΣΙΑ

Ο Μητροπολίτης Ναυπάκτου για το κλείσιμο των Εκκλησιών λόγω κορονοϊού

Απάντηση στις θεωρίες συνωμοσίας που διακινούνται σχετικά με το κλείσιμο των ιερών ναών την περίοδο του γενικού lockdown έδωσε ο μητροπολίτης Ναυπάκτου Ιερόθεος. «Δεν ξύπνησε μια ωραία πρωία ο πρωθυπουργός και με τη συνδρομή του επιστημονικού κόσμου αποφάσισε να κλείσει τα σχολεία, τα πανεπιστήμια, τα καταστήματα, τα γήπεδα, τα κέντρα πολιτισμού, τα ξενοδοχεία, τα αεροδρόμια, τα σύνορα, για να καταστρέψει την οικονομία της χώρας, για να κτυπήσει την Εκκλησία και να κάνει τους Χριστιανούς να μην κοινωνούν του Σώματος και του Αίματος του Χριστού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Θεωρώ ότι τέτοιες σκέψεις είναι παράλογες!», είπε με νόημα ο μητροπολίτης που εκπροσωπούσε την Εκκλησία στα ΜΜΕ την περίοδο της καραντίνας, όπως αναφέρει το orthodoxia.info

Σε συνέντευξη που παραχώρησε ο μητροπολίτης Ιερόθεος τονίζει πως «ο φόβος μας ήταν να μη διασπαρεί ο ιός και να μη θεωρηθούμε ως υπεύθυνοι φόνου λόγω του συνωστισμού» και απαντά στις φωνές αντίδρασης που ακούστηκαν εντός της Εκκλησίας πως «Εμείς που ζούμε στην Εκκλησία γνωρίζουμε σαφέστατα ότι η θεολογία μας συνδέεται στενά με την ιστορία και όχι με τον χώρο των φαντασμάτων και η θεολογία στην πραγματικότητα είναι θεολογία γεγονότων και όχι παραθεολογία φαντασιοπληξίας…».

 

Tags
Back to top button