Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Ελληνική Πολιτική

Ο Μ.Φουρθιώτης κατεβαίνει στην πολιτική... με τη ΝΔ; - Συναντήθηκε με τον Σ.Πέτσα

Είναι γνωστό εδώ και λίγες ημέρες πως ο παρουσιαστής, Μένιος Φουρθιώτης, θα κατεβεί στην πολιτική. 

Ο παρουσιστής όπως όλα δείχνουν θα πολιτευτεί με την Νέα Δημοκρατία του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, καταλυτικό ρόλο έπαιξε η συνάντηση του γνωστού παρουσιαστή με το δεξί χέρι του Κυριάκου Μητσοτάκη, Στέλιο Πέτσα. Στην συνάντηση συμμετείχε και ένας γαλάζιος βουλευτής, ο οποίος είναι παντρεμένος με δημοσιογράφο που γνωρίζει καλά τα τεκταινόμενα στα μίντια.

Ευγνωμοσύνη Πέτσα;

Ο Στέλιος Πέτσας αφού εξέφρασε την ευγνωμοσύνη του, για την στήριξη του Μένιου Φουρθιώτη στην κυβέρνηση(!) σε μια δύσκολη μάλιστα εποχή, έδειξε θετικός στο ενδεχόμενο καθόδου του παρουσιαστή. Έγινε μάλιστα εκτενής συζήτηση για την περιφέρεια στην οποία θα κατέβει, καθώς η πολυετής παρουσία του γνωστού παρουσιαστή σε κανάλια της Αττικής του έχει δώσει μεγάλη αναγνωρισιμότητα στις περιοχές της Β Αθήνας και του Πειραιά.

Το πρόσωπο του Μένιου Φουρθιώτη ταιριάζει άλλωστε με την στρατηγική ανανέωσης που θέλει να εφαρμόσει στην παράταξη ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Τη νέα Νέα Δημοκρατία που οραματίζεται ο πρωθυπουργός με ανοίγματα που ήδη έχει κάνει από τον χώρο του θεάματος, όπως με τον Νίκο Ρωμανό και οι δημοσκοπήσεις φαίνεται να τον επιβεβαιώνουν.

 

 

Tags
Back to top button