Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Αθλητισμός

Ο Μέσι πέτυχε μωρό στην εξέδρα με εκτέλεση φάουλ!

Η Ίντερ Μαϊάμι υποδέχθηκε την Ορλάντο Σίτι και τη νίκησε εύκολα με 5-0, σε έναν αγώνα στον οποίο είχαμε αλλαγή διαιτητή λίγο πριν την έναρξη και στη συνέχεια το… κλάμα ενός μωρού το οποίο πέτυχε η μπάλα σε εκτέλεση φάουλ του Λιονέλ Μέσι.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο τιμωρήθηκε για την άσεμνη χειρονομία σε οπαδούς που φώναζαν «Μέσι» (Βίντεο)

Ο διαιτητής που είχε οριστεί για τη συγκεκριμένη αναμέτρηση ήταν ο Γκιγέρμε Σερέτα, λίγες ώρες πριν την έναρξη όμως είχαμε αλλαγή και ο λόγος είναι ότι στα social media διέρρευσαν φωτογραφίες του στις οποίες φορούσε τη φανέλα της Ίντερ Μαϊάμι.

Η Οργάνωση Επαγγελματιών Διαιτητών, επομένως, προχώρησε άμεσα στην αντικατάστασή του και από εκεί και πέρα το ματς άρχισε κανονικά και η ομάδα του Μαϊάμι δεν συνάντησε καμία δυσκολία όπως δείχνει και το 5-0 με το οποίο επικράτησε.

Ένα μωρό στις εξέδρες, όμως, πέρασε κάποιες δύσκολες στιγμές και ο λόγος ήταν το γεγονός ότι το χτύπησε η μπάλα σε εκτέλεση φάουλ του Μέσι, με οπαδό της Ίντερ Μαϊάμι να καταγράφει τη σκηνή του με το κινητό τηλέφωνο αφού ήλπιζε ότι η μπάλα θα κατέληγε στα δίχτυα.

 

Tags
Back to top button