Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Άμυνα & Ασφάλεια

O Λ. Αυγενάκης παραδέχεται ότι η ΝΔ δέχεται πιέσεις από Μέρκελ για Σκοπιανό αλλά δηλώνει ότι «Δεν θα υποχωρήσουμε»

Η ΝΔ δεν πρόκειται να αλλάξει τη στάση της απέναντι στη συμφωνία των Πρεσπών

«Δεχόμαστε πιέσεις από τη Μέρκελ» παραδέχτηκε, μιλώντας στον ΣΚΑΪ, ο γραμματέας της πολιτικής επιτροπής της ΝΔ Λευτέρης Αυγενάκης, αναφορικά με τη συμφωνία των Πρεσπών, υπογραμμίζοντας ωστόσο πως η ΝΔ εμμένει στην άποψή της περί κακής συμφωνίας καθώς, όπως σημειώνει, είναι ένα πατριωτικό κόμμα και ότι λέει ο κ. Μητσοτάκης στο εσωτερικό της χώρας το επαναλαμβάνει και στις επαφές που έχει με ξένους ηγέτες στο εξωτερικό.
Ερωτηθείς για τη δημοσκοπική διαφορά που εμφανίζει η ΝΔ από τον ΣΥΡΙΖΑ στις πρόσφατες δημοσκοπήσεις, την απέδωσε στη συνοχή της παράταξής του και στις αστοχίες της κυβέρνησης.
Σε ερώτηση για το αν η ΝΔ στηρίζει το αίτημα περιφερειών, δήμων και φορέων της Βόρειας Ελλάδας για δημοψήφισμα στο σκοπιανό, υπογραμμίζει ότι το κόμμα του το παρακολουθεί στενά, καθώς κανένα υγιές κύτταρο της παράταξης δεν μπορεί να μείνει ήσυχο σε αυτό το θέμα, προσθέτει ωστόσο ότι δεν αποτελεί ουσιαστική λύση το δημοψήφισμα αλλά η προσφυγή στις κάλπες.
Τέλος, σχολιάζοντας το προσφυγικό, κατήγγειλε τις κακές συνθήκες διαβίωσης των προσφύγων και μεταναστών στα ελληνικά νησιά.

Tags
Back to top button