Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Ελληνική Πολιτική

Ο Κ.Τσιάρας προανήγγειλε την επαναλειτουργία των δικαστηρίων - Θα κατατεθεί τροπολογία

Ο Κώστας Τσιάρας, ανέπτυξε στην Βουλή, την απόφαση της κυβέρνησης να επαναλειτουργήσουν τα δικαστήρια προκειμένου να επιτελέσουν και αυτά με τη σειρά τους τον θεσμικό τους ρόλο, τηρώντας όλους τους απαραίτητους κανόνες υγιεινής και κοινωνικής αποστασιοποίησης.

Μιλώντας στην επιτροπή δημόσιας διοίκησης, ο κ. Τσιάρας εξήγησε πως μέχρι την προσεχή Πέμπτη θα κατατεθεί τροπολογία όπου θα ρυθμίζονται τα ανοιχτά ζητήματα επαναλειτουργίας των δικαστηρίων.  

​«Οι επιδημιολόγοι δίνουν έναν οδικό χάρτη! Ερχόμαστε να προτείνουμε το άνοιγμα των δικαστηρίων αλλά αυτό που έχει τη μεγαλύτερη αξία είναι η ανθρώπινη ζωή και η δημόσια υγεία και εκεί στεκόμαστε», είπε ο υπουργός. 

Νωρίτερα, πάντως, ο πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών, Δημήτρης Βερβεσός ζήτησε την επαναλειτουργία των δικαστηρίων, με όλα τα απαραίτητα μέτρα.

​«Δεν μπορεί σε μια ευνομούμενη πολιτεία να λειτουργεί η εφορία και όχι το υποθηκοφυλακείο», δήλωσε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε: «δεν μπορεί να συνεχίσει να μην απονέμεται δικαιοσύνη και να μη δίνεται στους πολίτες δικαίωμα δικαστικής προστασίας ούτε καν προσωρινής, γιατί εκδίδονται μεν αποφάσεις, αλλά δεν εκτελούνται». 

Tags
Back to top button