Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Ελληνική Πολιτική

Ο Κ.Τασούλας για τα εγκαίνια της Ιονίας Οδού

Ο πρώην υπουργός και νυν βουλευτής της ΝΔ υπενθύμισε ότι το έργο είχε σχεδιαστεί από τις κυβερνήσεις της ΝΔ ενώ ο ΣΥΡΙΖΑ και ο Αλέξης Τσίπρας είχε τηρήσει αρνητική στάση, ως αντιπολίτευση, για το έργο.

«Σήμερα εγκαινιάσθηκε ένα έργο θεμελιώδους σημασίας για την Ηπειρο και τα Γιάννενα. Η Αθήνα της οκτάωρης και άκρως επικίνδυνης απόστασης από τα Γιάννενα έρχεται πιο κοντά μας σε 3,5 μόνο ώρες πλέον και με οδική ασφάλεια. Αξίζουν συγχαρητήρια σε όσους εμπνεύσθηκαν, σχεδίασαν, ξεκίνησαν, κατασκεύασαν ακόμη και εγκαινίασαν το έργο!» τόνισε σε δήλωσή του ο Κ. Τασούλας.

Πρόσθεσε ωστόσο ότι «οι ομιλίες του κ.Υπουργού Υποδομών αλλά και του κ.Πρωθυπουργού εγκαινίασαν μεν το έργο, αλλά δεν εγκαινίασαν εκ μέρους των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ τον απαραίτητο πολιτικό πολιτισμό να παραδεχόμαστε το έργο άλλων Κυβερνήσεων, εν προκειμένω της Ν.Δ., και γιατί όχι τα δικά μας λάθη που δύο φορές ως ΣΥΡΙΖΑ το 2008 και το 2013 στη Βουλή καταψήφισε και κατήγγειλε αυτές τις συμφωνίες παραχώρησης!».

Ο Κ. Τασούλας υπενθύμισε ότι «ο δρόμος, όμως, έχει τη δική του ιστορία! Αλλοι τον σχεδίασαν και τον προώθησαν, οι Κυβερνήσεις Καραμανλή και Σαμαρά, για να τον εγκαινιάσει ο κ.Τσίπρας που όχι μόνο τον καταψήφισε, αλλά τον σταμάτησε όλο το 2015 για να καταβάλλει πριμ 500 εκ. ευρώ στη συνέχεια προς τους αναδόχους, προκειμένου να επιτευχθούν οι ημερομηνίες περάτωσης!».

Για να καταλήξει ο Κ. Τασούλας: «Όλα αυτά όμως είναι ιστορία, που καλό είναι να την θυμόμαστε. Το σημαντικό από εδώ και πέρα είναι η προοπτική που ανοίγει αυτός ο σπουδαίος άξονας για τον τόπο μας, τουριστικής, εμπορικής, επενδυτικής, πολιτιστικής ανάπτυξης. Γι’ αυτό πρέπει να ολοκληρωθεί μέχρι την Κακαβιά και εδώ οφείλει η Κυβέρνηση να αξιοποιήσει γρήγορα τις υπάρχουσες έτοιμες προς τούτο μελέτες».

 

Tags
Back to top button