Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Ελληνική Πολιτική

Ο Κ. Μητσοτάκης ρίχνει γέφυρες στον ΠΑΟΚ

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης συναντήθηκε το πρωί του Σαββάτου με αντιπροσωπεία πρώην παικτών του ΠΑΟΚ, με στόχο να εξομαλυνθούν οι σχέσεις του κόμματος της ΝΔ με την οικογένεια του «Δικεφάλου».

Σε μια κίνηση που δείχνει σαφή πρόθεση από πλευράς ΝΔ, για εξομάλυνση των σχέσεων της με τον ΠΑΟΚ, ο πρόεδρος της αξιωματικής αντιπολίτευσης Κυριάκος Μητσοτάκης, στο περιθώριο της παρουσίας του στη Θεσσαλονίκη, συναντήθηκε το πρωί του Σαββάτου (5/5) με αντιπροσωπεία πρώην ποδοσφαιριστών του «Δικεφάλου».

Στην συνάντηση, διάρκειας περίπου μίας ώρας, ο κ. Μητσοτάκης συζήτησε με τους Γιώργο Κούδα, Δημήτρη Σαλπιγγίδη, Κώστα Ορφανό, Χρήστο Τερζανίδη, Παύλο Δερμιτζάκη, για θέματα που αφορούν την οικογένεια του ΠΑΟΚ, παρουσία του ευρωβουλευτή της Νέας Δημοκρατίας και πρώην προέδρου της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ, Θόδωρου Ζαγοράκη, αλλά και του Γραμματέα Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας, Λευτέρη Αυγενάκη.

Ο πρόεδρος της Ν.Δ. επιδίωξε να γίνει αυτή η συνάντηση, στο διάστημα της παρουσίας του στη Θεσσαλονίκη, προκειμένου να ξεκαθαρίσει σε ανθρώπους της οικογένειας του ΠΑΟΚ τη θέση του απέναντι στον σύλλογο, αλλά και τον Ιβάν Σαββίδη.

Σύμφωνα με όσα προκύπτουν από το σημερινό ραντεβού ο κ. Μητσοτάκης δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να συναντηθεί στο άμεσο μέλλον με τον ιδιοκτήτη της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, σε μια προσπάθεια να γεφυρωθεί το χάσμα που υπάρχει ανάμεσα στους δύο άνδρες και αυτό να αντανακλά στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

«Δεν έχω κανένα προσωπικό πρόβλημα με τον κ. Σαββίδη», υποστήριξε μεταξύ άλλων ο Κυριάκος Μητσοτάκης, που αναφέρθηκε με ειλικρίνεια στη σχέση του με τον κ. Βαγγέλη Μαρινάκη, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι δεν έχει προσωπικές σχέσεις, όπως λέγεται, με τον ιδιοκτήτη του Ολυμπιακού, σε αντίθεση με την αδελφή του, κ. Ντόρα Μπακογιάννη.

Οι πρώην ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ επισήμαναν στον πρόεδρο της Ν.Δ. την πολύ κακή εικόνα που υπάρχει σ’ ένα πολύ μεγάλο κομμάτι του κόσμου της ομάδας για το κόμμα εξαιτίας της δημόσιας αντιπαράθεσης και κόντρας με τον Ιβάν Σαββίδη. «Εμείς πάνω απ’ όλα είμαστε ΠΑΟΚ, δεν μας ενδιαφέρει η πολιτική, αλλά όταν ο πρόεδρος του συλλόγου δέχεται επίθεση, είμαστε μαζί του», υποστήριξαν, ενώ έγινε κουβέντα και για το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Ο κ. Μητσοτάκης τόνισε ότι αυτό που τον ενδιαφέρει είναι η απονομή δικαιοσύνης στο χώρο του ελληνικού ποδοσφαίρου χωρίς να υπάρχουν χρώματα και προτιμήσεις, «με ενδιαφέρει να υπάρχει δικαιοσύνη για όλους τους φιλάθλους απ’ άκρη σε άκρη της χώρας», με την συζήτηση να αναλώνεται σ’ ένα μέρος της και στο θέμα της κατασκευής του νέου γηπέδου στην Τούμπα, που είναι στις προθέσεις του κ. Σαββίδη. Εκεί, ο πρόεδρος της Ν.Δ. έδειξε να είναι θετικός, το ίδιο είπε ότι ισχύει και για το κόμμα του, σ’ ότι αφορά την συγκεκριμένη κίνηση και πρωτοβουλία του ιδιοκτήτη της ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Πηγή: gazzetta.gr

Tags
Back to top button