Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΕΚΚΛΗΣΙΑ

Ο Δημητριάδος Ιγνάτιος σε 60’’ - Είναι Κυριακή της Ορθοδοξίας

“Η Εκκλησία εορτάζει τον θρίαμβο της αλήθειας! Διασώθηκε η αλήθεια και σήμερα καλούμεθα να την κάνουμε πράξη στη ζωή μας. Αλλά, σήμερα που εορτάζουμε την Αναστήλωση των Ιερών Εικόνων είναι τραυματισμένη η εικόνα της Ορθοδοξίας στα μάτια των ανθρώπων. Σήμερα, δεν διασώζουμε την ζωντανή εικόνα του Θεού που είναι ο άνθρωπος, όταν αυτός γίνεται θύμα ενός πολέμου. Σήμερα η Ορθοδοξία “σταυρωμένη” από τις “εθνικές” εκκλησίες. Είναι η μέρα που θα πρέπει ο καθένας να αναλάβει τις ευθύνες του, να νιώσουμε ότι είμαστε εμείς που πρέπει να κάνουμε πράξη την αλήθεια που μας διέσωσαν οι Πατέρες της Εκκλησίας μας. Θα πρέπει να εορτάσουμε αυτό που είναι η αλήθεια μας, την ενότητα, για την οποία πρέπει να θυσιαστούμε, να προσευχηθούμε και να ευχηθούμε, εάν θέλουμε να πορευθούμε αληθινά στην Ανάσταση του Χριστού που μας περιμένει”.

 

Tags
Back to top button