Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Άμυνα & Ασφάλεια

Ο δήμαρχος Αχαρνών ζητά την άρση του «σκληρού» lockdown

Ο δήμαρχος Αχαρνών, Σπύρος Βρεττός, με επιστολή που απέστειλε προς τον υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας, Νίκο Χαρδαλιά, ζητά την άρση του σκληρού lockdown.

Σημειώνει, δε, πως τον περασμένο μήνα, ο Δήμος είχε υποβάλει αιτήματα για να αποφευχθεί περαιτέρω διασπορά.

Στην επιστολή αναφέρεται:

«Η ξαφνική σας απόφαση να θέσετε τις Αχαρνές σε καθεστώς αυστηρού lockdown, επέφερε, εκτός από ραγδαίες μεταβολές στην καθημερινότητα των δημοτών, και ένα πελώριο κύμα διαμαρτυρίας από κάθε κατεύθυνση, με αποδέκτη, όχι μόνο τη δημοτική αρχή, αλλά και εσάς προσωπικά, την Πολιτική Προστασία και ολόκληρη την κυβέρνηση, για τον τρόπο διαχείρισης της κατάστασης.

Στις απορίες των δημοτών μας δεν μπορούμε να δώσουμε σαφείς απαντήσεις. Για παράδειγμα, ο αριθμός των ενεργών κρουσμάτων επουδενί δεν είναι τέτοιος, που να δικαιολογεί την απόφασή σας, καθώς οι Αχαρνές είναι μια πόλη που ζουν και δραστηριοποιούνται καθημερινά πάνω από 150.000 άνθρωποι, και τα 166 ενεργά κρούσματα μοιάζουν μηδαμινό ποσοστό.

Παράλληλα, είναι πολλές οι φήμες που φτάνουν στα αυτιά όλων μας, για άλλους όμορους δήμους (με πληθυσμούς Ρομά), με περισσότερα κρούσματα, χωρίς όμως εκεί να έχετε προβεί σε ανάλογες ενέργειες».

Tags
Back to top button