Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Περιβάλλον

Ο Αρκάς «ξαναχτυπά»: Ο Ιούλιος «απολογείται» για την κακοκαιρία (φωτο)

Μπορεί να βρισκόμαστε στα μέσα του Ιουλίου αλλά οι τελευταίες ημέρες μόνο καλοκαίρι δεν θυμίζουν με τις βροχές και τις καταιγίδες να σαρώνουν αρκετές περιοχές της χώρας προκαλώντας εκτός από σημαντικά προβλήματα και θανάτους, όπως συνέβη στην περίπτωση της Χαλκιδικής.

Οι μετεωρολόγοι προβλέπουν, μάλιστα, ότι δύσκολα και ενδεχομένως επικίνδυνα θα είναι και τα επόμενα 24ωρα με τον «Αντίνοο», όπως ονομάστηκε το νέο κύμα κακοκαιρίας που θα σαρώσει αρκετές περιοχές μέχρι και την Τετάρτη.

Ο Αρκάς επιχειρώντας να «αποκρυπτογραφήσει» τι βρίσκεται πίσω από την εκτεταμένη κακοκαιρία ανήρτησε ένα σκίτσο στο Facebook στο οποίο ο Ιούλιος «απολογείται» για τις βροχές.

«Υπάρχει τεχνική βλάβη στο σύστημα. Δουλεύουμε για γρήγορη επιστροφή στην κανονικότητα» λέει, μεταξύ άλλων, ο Ιούλιος του Αρκά.

Δείτε το σκίτσο:

Tags
Back to top button