Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Ελληνική Πολιτική

Ο Αλέξης Τσίπρας ο Γιώργος Παπαδάκης και το σχόλιο για την ποσότητα νερού που πίνει ο πρώην πρωθυπουργός (βίντεο)

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, και πρώην πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, βρέθηκε σήμερα (23/12) το πρωί στο τηλεοπτικό  πλατό του «Καλημέρα Ελλάδα», προκειμένου να παραχωρήσει συνέντευξη στον Γιώργο Παπαδάκη.

Μάλιστα, ο γνωστός δημοσιογράφος, δε δίστασε να... σχολιάσει την ποσότητα του.. νερού που πίνει ο Αλέξης Τσίπρας.

«Πάμε σε διάλειμμα και επιστρέφουμε να μιλήσουμε για τα εθνικά θέματα, να πιείτε και λίγο νερό. Το έχετε κόψει το πολύ νερό τώρα που είστε στην αντιπολίτευση. Παλιά μας στοιχίζατε, μας είχατε καταχρεώσει. Όταν ήσασταν πρωθυπουργός πίνατε πέντε μπουκάλια», είπε ο Γιώργος Παπαδάκης.

«Νερό έπινα… », απάντησε χαμογελώντας ο κ. Τσίπρας.

«Δεύτερο ποτήρι είναι εντάξει… Μην του μετράμε και το νερό», σχολίασε ο δημοσιογράφος.

 

 

Tags
Back to top button