
Δεν πάνε πολλοί μήνες από τότε που ο Νίκος Σύψας είχε ζητήσει από τους γονείς να μην αγκαλιάζουν και να μην φιλούν τα παιδιά τους.
Από τότε κύλισε αρκετό νερό στο αυλάκι και η πρωτοφανής (τότε) οδηγία του κ.Σύψα έχει γίνει ουσιαστικά γραμμή των «ειδικών»-κυβέρνησης. Υπό αυτό το πλαίσιο ο Αλκιβιάδης Βατόπουλος ερωτήθηκε κατά τη διάρκεια τηλεοπτικής εκπομπής για το τι θα πρέπει να κάνουμε στο ρεβεγιόν.
Όπως είπε θα πρέπει να αποφύγουμε φιλιά, αγκαλιές κτλ και γενικά να γίνουμε λίγο... Βορειοευρωπαίοι.
Όσα ειπώθηκαν:
Δημοσιογράφος: «Υπάρχουν πράγματα μέσα στο σπίτι μας που αν μαζευτούμε 6-7-8-9 άτομα, μπορούμε να προσέξουμε; Μήπως να αποφύγουμε τις κοινές πιατέλες ή τα τσουγκρίσματα;».
Βατόπουλος: «Καλό είναι να μην έχουμε πολλές αγκαλιές και φιλιά, να αερίσουμε τον χώρο. Πρέπει να γίνουμε λίγο βορειοευρωπαίοι σε αυτά, λίγο πιο ψυχροί».
Δείτε από το 7.22 του βίντεο: