Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΔΙΕΘΝΗ

NYT: Ποια αποπυρηνικοποίηση; Νέες εγκαταστάσεις βαλλιστικών πυραύλων από τον Κιμ

Η Βόρεια Κορέα αναπτύσσει 16 νέες βάσεις βαλλιστικών πυραύλων, παρά τις συνομιλίες για αποπυρηνικοποίηση με τις ΗΠΑ, αναφέρουν οι New York Times.

H εφημερίδα δημοσίευσε δορυφορικές εικόνες που έδειξαν βελτιώσεις σε αρκετές εγκαταστάσεις όπου βρίσκονται βαλλιστικοί πύραυλοι.

Αμερικανοί αξιωματούχοι δήλωσαν -ανώνυμα- ότι οι Βορειοκορεάτες εξακολουθούν να προχωρούν στην ανάπτυξη πυρηνικών υλικών και όπλων σε αυτές τις βάσεις, που είναι κρυμμένες στα βουνά.

Η αποκάλυψη αυτή -αν ευσταθεί- υπονομεύει τους ισχυρισμούς της Βόρειας Κορέας ότι εργάζεται για την αποπυρηνικοποίηση και την αποσυναρμολόγηση τέτοιων όπλων.

«Ο Πρόεδρος Τραμπ κατέστησε σαφές ότι εάν ο πρόεδρος Κιμ ακολουθήσει τις δεσμεύσεις του, συμπεριλαμβανομένης της πλήρους αποπυρηνικοποίησης και της κατάργησης των προγραμμάτων βαλλιστικών πυραύλων, ένα μέλλον πολύ πιο φωτεινό βρίσκεται μπροστά στη Βόρεια Κορέα και τους ανθρώπους της», ανέφερε αξιωματούχος του Λευκοί Οίκου στους New York Times.

Θυμίζουμε πως τις προάλλες ο Υπουργός Εξωτερικών Πομπέο την Πέμπτη ακύρωσε ένα προγραμματισμένο ταξίδι στη Βόρεια Κορέα, αν και ο Λευκός Οίκος ισχυρίζεται ότι ήταν θέμα προγραμματισμού.

Tags
Back to top button