Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

«Ντου» Λαφαζάνη και «Δεν πληρώνω» στην ΓΣ των συμβολαιογράφων για τους πλειστηριασμούς (βίντεο)

Ενταση επικράτησε έξω απο την αίθουσα όπου ήταν προγραμματισμένη η ΓΣ των συμβολαιογράφων.

Τα μέλη του κινήματος «Δεν Πληρώνω» με επικεφαλής τον Παναγιώτη Λαφαζάνη επιχείρησαν να μπουν στην αίθουσα και να αναβάλουν την ΓΣ.

Οι συμβολαιογράφοι έλαβαν την απόφαση για άρση της αποχής, ώστε να ξεκινήσουν ξανά οι πλειστηριασμοί την προσεχή Τετάρτη, όπως πιέζουν και οι θεσμοί.

«Δεν θα επιτρέψουμε τους ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς και την εξαθλίωση των συμπολιτών μας», τονίζουν σε ανακοίνωσή τους τα μέλη του κινήματος «Δεν πληρώνω» που προσπάθησαν να απωθήσουν τα ΜΑΤ και να μπουν στην αίθουσα ώστε να αναβληθεί η συνέλευση. Παρόντες έξω από τα γραφεία του συμβολαιογραφικού συλλόγου, στην οδό Γενναδίου, είναι επίσης τα μέλη της ενωτικής πρωτοβουλίας κατά των πλειστηριασμών.

Ιδιαίτερα σημαντική για τη διαχείριση των «κόκκινων» δανείων κρίνεται τόσο η έναρξη όσο και η κανονικοποίηση της διαδικασίας, καθώς θεωρείται ότι θα συμβάλει στην ανάδειξη των στρατηγικά κακοπληρωτών.

Tags
Back to top button