Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Ελληνική Πολιτική

Ντ.Μπακογιάννη για την κοροϊδία της επετείου του 1940: «Υπερβολικές αντιδράσεις τα κορίτσια θέλουν διάλογο»

Η Ντόρα Μπακογιάννη, υπερασπίστηκε(!) εμμέσως εκείνες που προσπάθησαν να γελοιοποιήσουν την παρέλαση στη Ν.Φιλαδέλφια και την μνήμη των πεσόντων του 1940, λέγοντας πως «δεν καταλαβαίνει τις αντιδράσεις»

Θέλοντας να διαφοροποιηθεί από ακραίες φωνές που ζητούν να ληφθούν αστυνομικά μέτρα κατά των κοριτσιών- που εξήγησαν ότι έκαναν μια καλλιτεχνική παρέμβαση αντιμιλιταριστικού τύπου- η πρώην υπουργός Εξωτερικών χαρακτήρισε τις αντιδράσεις υπερβολικές, ενώ σχολίασε και την δήλωση του Δημάρχου Γιάννη Βούρου που έκανε λόγο για «γελοία υποκείμενα»

Οι δηλώσεις του Δημάρχου είπε η Ντόρα Μπακογιάννη μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό Παραπολιτικά είναι επιεικώς μη κατανοητή. Και προσέθεσε ότι «τα κορίτσια θέλουν διάλογο και όχι ακραίους χαρακτηρισμούς».
 

Tags
Back to top button