Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Αθλητισμός

Ντάνι Άλβες: Ποινή φυλάκισης ως δέκα χρόνια η πρόταση της εισαγγελίας

Αντιμέτωπος με μια ποινή φυλάκισης που μπορεί να φτάσει μέχρι και τα δέκα χρόνια ενδέχεται να τεθεί ο Ντάνι Άλβες, λόγω της υπόθεσης σεξουαλικής επίθεσης.

Από το εισαγγελικό γραφείο που ερευνά τη συγκεκριμένη καταγγελία ανακοινώθηκε ότι ο 39χρονος Βραζιλιάνος αμυντικός θα περάσει το κατώφλι του δικαστηρίου μέσα στο 2023.

Παράλληλα ο ποδοσφαιριστής ο οποίος παραμένει υπό κράτηση, αν κριθεί ένοχος θα έρθει αντιμέτωπος με μια ποινή φυλάκισης η οποία θα ανέρχεται σε 8 με 10 χρόνια, όπως αναφέρεται στην πρόταση της εισαγγελίας.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα Elespanol.com αντιμετωπίζει «αδίκημα σεξουαλικής κακοποίησης με διείσδυση του άρθρου 179 του Ποινικού Κώδικα που έχει ποινή φυλάκισης μεταξύ 4 και 12 ετών».

Η νεαρή γυναίκα φέρεται να εξαπατήθηκε από τον Nτάνι Άλβες, για να μπει στο μπάνιο του κλαμπ της Βαρκελώνης και στη συνέχεια δέχθηκε την επίθεση που κατήγγειλε.

 

Tags
Back to top button