Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Ελληνική Πολιτική

Ντ. Μπακογιάννη: «Προκαλώ δημόσια τον κ. Κοτζιά να καταθέσει τα έγγραφα για το Σκοπιανό, αν αντέχει»

Συνεχίζεται η διαμάχη ανάμεσα στον Νίκο Κοτζιά και την Ντόρα Μπακογιάννη, η οποία απηύθυνε πρόκληση στον υπουργό Εξωτερικών να δώσει στη δημοσιότητα όλα τα έγγραφα των διαπραγματεύσεων όσον αφορά το Σκοπιανό.

Η μεταξύ τους διαμάχη ξεκίνησε από τη Βουλή, την Παρασκευή, και η κίνηση «Πράττω» του κ. Κοτζιά έδωσε συνέχεια το Σάββατο, με ανακοίνωση- επίθεση στην κ. Μπακογιάννη.

Η βουλευτής της ΝΔ απάντησε σημειώνοντας ότι αν ο κ. Κοτζιάς ανάλωνε στη διαπραγμάτευση την ενέργεια που σπαταλά για να την υβρίζει τότε «δεν θα τρέχαμε να μαζέψουμε τα ασυμμάζευτα».

Παράλληλα, τον προκαλεί να δώσει στη δημοσιότητα όλα τα έγγραφα των διαπραγματεύσεων με τα Σκόπια, από το 1989 έως σήμερα «των δικών του συμπεριλαμβανομένων, αν το αντέχει».

Τέλος, σημειώνοντας ότι ο υπουργός Εξωτερικών οφείλει μια συγγνώμη στον λαό για την «κάκιστη» συμφωνία που έφερε στη Βουλή, τον προτρέπει να υπερψηφίσει την πρόταση δυσπιστίας της ΝΔ ως «μια ύστατη υπηρεσία στην πατρίδα».

Αναλυτικά η απάντηση της κ. Μπακογιάννη:

«Αν ο κ. Κοτζιάς ανάλωνε την ίδια ενέργεια στη διαπραγμάτευση που σπαταλάει για να με υβρίζει, δεν θα τρέχαμε τώρα να μαζέψουμε τα ασυμμάζευτα.

Προκαλώ και σήμερα δημοσίως τον κ. Κοτζιά να καταθέσει το σύνολο των εγγράφων που αφορούν τις διαπραγματεύσεις για το σκοπιανό ζήτημα από το 1989 μέχρι και σήμερα. Των δικών του συμπεριλαμβανομένων, αν το αντέχει.

Όσο και να προσπαθεί, από απολογούμενος δεν μπορεί να γίνει κατήγορος. Ο κ. Κοτζιάς οφείλει μια συγγνώμη όχι σε μένα, αλλά στο λαό για την κάκιστη συμφωνία που έφερε στη Βουλή.

Αν δεν το επιτρέπει ο εγωισμός του, ας προσφέρει έστω μια ύστατη υπηρεσία στην πατρίδα: Να υπερψηφίσει την πρόταση δυσπιστίας της Νέας Δημοκρατίας».

 

 

 

 

 

Tags
Back to top button