Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Ελληνική Πολιτική

Ν.Παπαθανάσης: «Στόχος του Κ.Μητσοτάκη να απαλύνει τον πόνο και την αγωνία των ανθρώπων που επλήγησαν από την πανδημία»

Ο Αναπληρωτής Υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Νίκος Παπαθανάσης, κατά τη διάρκεια τηλεοπτικής του συνέντευξης σε πρωινή ενημερωτική εκπομπή, αναφέρθηκε στα μέτρα που εξήγγειλε ο Πρωθυπουργός από την ΔΕΘ για την τόνωση της οικονομίας και την στήριξη των εργαζομένων.

Όπως είπε ο κ. Παπαθανάσης τα μέτρα που ανακοίνωσε ο Πρωθυπουργός «στοιχίζουν όσο επιτρέπει ο δημοσιονομικός χώρος» και πρόσθεσε ότι στόχος του Κυριάκου Μητσοτάκη με τα 7 δις είναι «να απαλύνει τον πόνο και την αγωνία των ανθρώπων που επλήγησαν από την πανδημία».

Σχετικά με την μείωση του ΕΝΦΙΑ ο Αναπληρωτής Υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων σημείωσε ότι «άγγιξε τους ιδιοκτήτες ακίνητων και έγινε πολύ νωρίτερα από αυτό που είχε προγραμματιστεί», ενώ για την μείωση των εισφορών τόνισε ότι «έχει φτάσει στο 4%» και είπε επίσης ότι και αυτό το μέτρο έχει έρθει πολύ νωρίτερα.

Παράλληλα, υπογράμμισε ότι η κυβέρνηση θα συνεχίσει να στηρίζει τους εργαζόμενους.

Απαντώντας σε σχετική ερώτηση ο κ. Παπαθανάσης σημείωσε ότι «ο τζίρος έχει πέσει λόγω της πανδημίας και πολλά μέτρα που έχουν ανακοινωθεί είναι για να στηρίξουν τους επαγγελματίες».

«Η πολιτεία θα συνεχίζει να στηρίζει τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις», είπε και πρόσθεσε ότι «έρχεται το ταμείο ανάκαμψης για να στηρίξει την οικονομία».

Ακόμα χαρακτήρισε «καταπληκτικό μέτρο» την επιστρεπτέα προκαταβολή και αποκάλυψε ότι «έρχεται και τρίτος κύκλος που θα καλύψει περισσότερες επιχειρήσεις».

Tags
Back to top button