Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Ελληνική Πολιτική

Ν.Παπαθανάσης για εστίαση: «Θέλουμε να ανοίξει αλλά αυτήν τη στιγμή δε χωρά στην κινητικότητα»

Ο αναπληρωτής υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Νίκος Παπαθανάσης, κατά τη διάρκεια τηλεοπτικής του συνέντευξης σε πρωινή ενημερωτική εκπομπή, χαρακτήρισε τη λειτουργία της αγοράς ως «επέκταση του click away σε click in shop».

Παράλληλα, εξήγησε ότι, «ο καταναλωτής θα πρέπει να φεύγει από το σπίτι του με το sms», τονίζοντας την ανάγκη τήρησης των μέτρων.

«Σαφώς υπάρχουν τρόποι για να παρακαμφθεί η διαδικασία, όμως αν θέλουμε να πάρει παράταση η ανοιχτή αγορά και να μην κλείσει τελείως, θα πρέπει να είμαστε όλοι προσεκτικοί», επεσήμανε σχετικά.

Ερωτηθείς για το αν θα απελευθερωθούν κι άλλες δραστηριότητες, είπε πως «καλό είναι να περιμένουμε, να μη χτίζουμε προσδοκίες», υπενθυμίζοντας ότι τα επιδημιολογικά στοιχεία εξετάζονται κάθε Πέμπτη από την Επιτροπή, προτού ληφθούν οι κυβερνητικές αποφάσεις.

Σχετικά με την ποικιλία στις τιμές ίδιων προϊόντων από κατάστημα σε κατάστημα, πρότεινε έλεγχο μέσω του e- καταναλωτής.

«Τελείως διαφορετικά τα χαρακτηριστικά των σχολείων από την εστίαση», απάντησε σε ερώτηση για το άνοιγμα των σχολείων αντί της εστίασης και υπογράμμισε ότι, «θέλουμε να ανοίξει η εστίαση, αλλά αυτήν τη στιγμή δε χωρά στην κινητικότητα».

 Καταλήγοντας είπε πως το ψάρεμα δεν είναι το μοναδικό αίτημα που εξετάζεται, αφού σημείωσε πως «είναι πολλά που μπαίνουν στη συζήτηση» και για τα οποία η Επιτροπή έχει τους λόγους της να μην τα απελευθερώνει. «Τα στοιχεία συζητούνται κάθε φορά», είπε σχετικά.

 

Tags
Back to top button