Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Επιστήμες

Νόμιζε ότι το e-mail ήταν ιός – Όταν το άνοιξε άλλαξε για πάντα η ζωή του

Μία έκπληξη περίμενε τον Μάρκ Λίτσφιλντ όταν πήρε την απόφαση να ανοίξει ένα μήνυμα, που είχε λάβει στο e-mail του.

Το e-mail ήταν από τον διαδικτυακό γίγαντα Yahoo, ο οποίος τώρα ανήκει στην Verizon Media, σύμφωνα με το BBC.

«Έστειλα ένα bug στην Yahoo και πίστευα ότι ήταν αυτό ήταν όλο», δήλωσε στο BBC News ο νεαρός. «Και έπειτα έλαβα αυτό το μήνυμα που έλεγε,”Έχουμε κάποια χρήματα για εσάς, τα θέλετε;”».

Η Yahoo προσέφερε στον Λίτσφιλντ το αστρονομικό ποσό του 1,5 εκατ. δολαρίων ως ανταμοιβή για την εύρεση ενός σφάλματος στον κώδικα του ιστότοπού της (bug).

Η Yahoo, όπως ένας αυξανόμενος αριθμός μεγάλων εταιρειών, πληρώνει όταν οι άνθρωποι βρίσκουν κενά στον κώδικα του ιστού, που θα μπορούσαν να εκμεταλλευτούν κακόβουλοι χάκερ.

Το 2013 και το 2014 η Yahoo υπέστη δύο μαζικές παραβιάσεις. Τα δεδομένα για περισσότερα από ένα δισεκατομμύριο χρήστες εξαφανίστηκαν. Έτσι ενίσχυσε τις προσπάθειές της για το «κυνήγι» αυτών των εισβολέων.

Tags
Back to top button