Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Α.Τ.Ι.Α.

Νοήμονα όντα και ιπτάμενοι δίσκοι…

Ο Καναδός φυσικός επιστήμονας Αιδεσιμότατος Paul Bernier δήλωσε πως ουδεμία αμφιβολία υφίστατο ότι οι ιπτάμενοι δίσκοι οδηγούνταν από αστροναύτες.

«Είμαι απολύτως πεπεισμένος ότι τα Άγνωστης Ταυτότητας Ιπτάμενα Αντικείμενα είναι διαπλανητικά μηχανήματα, που κυβερνώνται από όντα με επιστημονικές γνώσεις, πολύ περισσότερο αναπτυγμένες από τις δικές μας», ανέφερε.

Ο Αιδεσιμότατος Bernier, ο οποίος ήταν Καθηγητής Φυσικών Επιστημών στο Δομινικανό Κολέγιο της Ottawa από το 1926, παραδέχτηκε ότι οι πρώτες πληροφορίες περί ιπτάμενων δίσκων τον είχαν αφήσει ιδιαιτέρως σκεπτικό. Όμως, πλέον ήταν βέβαιος για την αλήθεια του φαινομένου, μιας και ο ίδιος υπήρξε αυτόπτης μάρτυρας ενός παρόμοιου γεγονότος.

Μάλιστα, ο Αιδεσιμότατος Paul Bernier πρόσθεσε πως εάν επιθυμούσαμε να επιλύσουμε το πρόβλημα της βαρύτητας, το οποίο ήταν το κυριότερο εμπόδιο κατ’ αυτόν για τα διαπλανητικά ταξίδια των ανθρώπων, θα έπρεπε να απομακρυνθούμε από το μαγνητικό κέντρο της Γης, ώστε να μπορέσουμε να εγκαταλείψουμε τον πλανήτη μας, αντί να ελκόμαστε προς αυτόν.

Η είδηση δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα «ΕΜΠΡΟΣ», στις 12/03/1955…

Tags
Back to top button