Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Ελληνική Πολιτική

Ν.Μπακογιάννη: «Τώρα μπορούμε να πάμε στην Χάγη με την Τουρκία με ένα συνυποσχετικό»!

Η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Ντόρα Μπακογιάννη, υποστήριξε πως την πίεση την έχει η Τουρκία, σχετικά με τις διαπραγματεύσεις που αναμένεται να ξεκινήσουν. 

Μιλώντας στην επιτροπή άμυνας που συζητείται το νομοσχέδιο για την επέκταση των χωρικών υδάτων της χώρας, η πρώην υπουργός των Εξωτερικών, δήλωσε πως δεν υπάρχει κανένας λόγος να αναπτύσσεται αγωνία στο εσωτερικό της χώρας για τις διερευνητικές επαφές με την Τουρκία.

«Οι διπλωμάτες που θα κάτσουν στο τραπέζι είναι έμπειροι και οι πάγιες εντολές του ΥΠΕΞ θα δοθούν και τώρα στην ομάδα. Ενδεχομένως όμως  αυτή η στιγμή επειδή ακριβώς η Τουρκία βρίσκεται υπό πίεση εσωτερική αλλά και εξωτερική να μπορέσουμε να κάνουμε πρόοδο και να καταλήξουμε σε συνυποσχετικό που θα μας οδηγήσει στη Χάγη. Αυτό που δεν πρέπει να εκπέμπεται από τη χώρα είναι ανασφάλεια ως προς τις διερευνητικές επαφές, ως προς το διάλογο. Η Ελλάδα είναι πάρα, πάρα πολύ ισχυρή, έχει ξεκάθαρες θέσεις, δεν φοβάται τη συνάντηση πουθενά και ποτέ να υπερασπιστεί τα επιχειρήματά της», είπε.

Tags
Back to top button