Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Ελληνική Πολιτική

Ν.Μπακογιάννη: «Μονομερείς αξιώσεις δεν υπάρχουν στο διεθνές δίκαιο»

Η βουλευτής Χανίων Ντόρα Μπακογιάννη, κατά τη διάρκεια ραδιοφωνικής της συνέντευξης, τόνισε πως η Ελλάδα πρέπει να ξαναπάει στις διερευνητικές.

Μάλιστα, εκτίμησε πως πρέπει να δούμε από εκεί και πέρα πως θα λειτουργήσει η Τουρκία.

"Η Τουρκία δυσκολεύτηκε να κάτσει στο τραπέζι των διερευνητικών", πρόσθεσε.

Η κα Μπακογιάννη, δήλωσε ότι είναι της άποψης ότι δεν υπάρχουν ποτέ «κατάλληλες» στιγμές απαντώντας στο ερώτημα για το κατά πόσο η τωρινή χρονική συγκυρία για να πραγματοποιηθούν διερευνητικές, είναι καλή.

"Στην φάση αυτή εμείς βάλαμε έναν όρο, ο όρος ήταν επιστρέψει το Oruc Reis στην Τουρκία και επέστρεψε" υπενθύμισε η βουλευτής.

«Μονομερείς αξιώσεις δεν υπάρχουν στο διεθνές δίκαιο» τόνισε η κα Μπακογιάννη.

from on .

Tags
Back to top button