Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Ελληνική Πολιτική

Νίκος Παππάς: Σε επίσημη επίσκεψη στις ΗΠΑ από τις 5 έως τις 9 Φεβρουαρίου

Ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης, Νίκος Παππάς, από τις 5 έως τις 9 Φεβρουαρίου θα βρίσκεται στις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής, όπου θα πραγματοποιήσει επίσημη επίσκεψη.

Η επίσκεψη, σύμφωνα με το υπουργείο Ψηφιακής Πολιτικής, θα πραγματοποιηθεί στο πλαίσιο της προετοιμασίας της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης 2018 (όπου τιμώμενη χώρα θα είναι οι ΗΠΑ) και με στόχο την προσέλκυση και τη συμμετοχή αμερικανικών εταιρειών ως εκθετών.

Στο πρόγραμμα περιλαμβάνονται επαφές με εταιρείες καινοτομίας και υψηλής τεχνολογίας (τομείς στους οποίους θα εστιάσει η αμερικανική συμμετοχή στη ΔΕΘ), καθώς και με μεγάλα κινηματογραφικά στούντιο - παραγωγούς οπτικοακουστικών έργων. 
Αναλυτικά, το πρόγραμμα έχει ως εξής:

Δευτέρα 5 Φεβρουαρίου, Λος Άντζελες: Συναντήσεις με εταιρείες παραγωγής οπτικοακουστικών έργων, τηλεοπτικά στούντιο και καινοτόμες επιχειρήσεις.

Τρίτη 6 Φεβρουαρίου, Σαν Φρανσίσκο: Επαφές με εκπροσώπους εταιρειών υψηλής τεχνολογίας, καινοτομίας και παραγωγής video games.
Τετάρτη 7 Φεβρουαρίου, Βοστώνη: Εταιρείες οπτικών ινών και μεγάλα Πανεπιστήμια που ειδικεύονται στις νέες τεχνολογίες και την ανάπτυξή τους.
Πέμπτη 8 Φεβρουαρίου, Νέα Υόρκη: Συναντήσεις με στελέχη επιχειρήσεων διαφόρων κλάδων.
Παρασκευή 9 Φεβρουαρίου, Ουάσιγκτον: Συναντήσεις εργασίας με κυβερνητικά στελέχη και εκπροσώπους φορέων των ΗΠΑ.

Στην αποστολή θα μετέχουν, εκτός από τον κ. Παππά, ο γενικός γραμματέας Ενημέρωσης και Επικοινωνίας Λευτέρης Κρέτσος, ο γενικός γραμματέας Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων Βασίλης Μαγκλάρας, ο γενικός γραμματέας Ψηφιακής Πολιτικής Στέλιος Ράλλης και ο ειδικός σύμβουλος του υπουργού Γιώργος Χριστοφορίδης.

Tags
Back to top button