Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Κόσμος

Νετανιάχου: Ζητά να μετονομαστούν οι επιχειρήσεις των IDF σε «Πόλεμος της Αναγέννησης»

Ο πρωθυπουργός του Ισραήλ, Μπενιαμίν Νετανιάχου πρότεινε - με τη συμπλήρωση ενός έτους από το «μαύρο Σάββατο» της εισβολής της Χαμάς στο βόρειο Ισραήλ, να αλλάξει το όνομα του πολέμου από «Σιδερένια Σπαθιά - Iron Swords» σε «Πόλεμος της Αναγέννησης».

Ο Ισραηλινός πρωθυπουργός το πρότεινε αυτό στην αρχή της συνεδρίασης του υπουργικού συμβουλίου, αλλά δεν έθεσε το θέμα προς συζήτηση ή ψηφοφορία.

Θυμίζεται πως η ισραηλινή κυβέρνηση ονόμασε «Iron Swords» την εκτεταμένη επιχείρηση στη Λωριδα της Γάζας για την εξολόθρευση της Χαμάς, που ξεκίνησε την 7η Οκτωβρίου, μετά την εισβολή της παλαιστινιακής οργάνωσης στο βόρειο Ισραήλ και τις σφαγές εκατοντάδων αμάχων.

Πλέον, με την ένταση των πολεμικών συγκρούσεων στον Βορρά και με δεδομένη την ανταλλαγή πυρών με το Ιράν, ο Νετανιάχου ζήτησε την μετονομασία των επιχειρήσεων των IDF.
 

Tags
Back to top button