Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Άμυνα & Ασφάλεια

Νέο «λουκέτο» από την κυβέρνηση - Επιβάλλει αυστηρά μέτρα σε Κορδελιό και Κάλυμνο

Η κυβέρνηση αποφάσισε την επιβολή σκληρού lockdown σε Κάλυμνο και Κορδελιό - Έυοσμος, καθώς επικαλέστηκε αύξηση στο ιικό φορτίο.

Στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου της Παρασκευής ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας, Νίκος Χαρδαλιάς γνωστοποίησε τα νέα μέτρα.

Πιο αναλυτικά:

Τα στοιχεία αλλάζουν διαρκώς και τα μέτρα προσαρμόζονται.

Ανακοινώνουμε μετά από εισήγηση των ειδικών:

Στο πολύ αυξημένο επίπεδο εντάσσεται από αύριο και μέχρι 1η Μαρτίου η Κάλυμνος και ο δήμος Κορδελιού-Ευόσμου.

Παραμένουν στο ίδιο Αχαϊα, Μύκονος και Αττική, μέχρι τις 28 Φεβρουαρίου.

Tags
Back to top button