Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Ελληνική Πολιτική

Νέο κόμμα στην «Άκρα Δεξιά» αναμένουν στον ΣΥΡΙΖΑ

Πολιτικό κενό διαπιστώνουν στον ΣΥΡΙΖΑ και αναμένουν την δημιουργία νέου  κόμματος στην "άκρα δεξιά". 

Όπως αναφέρει το μέλος  του Πολιτικού Συμβουλίου του ΣΥΡΙΖΑ  - και ιδρυτικό μέλος του ΠΑΣΟΚ - Α. Κοτσακάς  σε συνέντευξή του που δημοσιεύεται σήμερα "οι συστημικές δυνάμεις που βρίσκονται πέρα και πάνω από τον κ. Μητσοτάκη και έχουν σχέδιο με μακροπρόθεσμο ορίζοντα, σύντομα θα αναλάβουν πρωτοβουλίες.Θα επιχειρήσουν να διαμορφώσουν δύο παράπλευρα σχήματα, ένα προς το Κέντρο και ένα προς την άκρα Δεξιά. Με δεδομένο ότι οι εκλογές όποτε και αν γίνουν, θα γίνουν με απλή αναλογική, φαντάζονται ότι έτσι θα διαμορφώσουν την επόμενη Κοινοβουλευτική πλειοψηφία."

Η αλήθεια είναι ότι το μεγάλο κενό που εντοπίζουν αναλυτές βρίσκεται στα δεξιά της Νέας  Δημοκρατίας.  Ειδικά εάν υπάρξουν  εξελίξεις,  δυσάρεστες  εξελίξεις παρά το  όποιο αμπαλάρισμα  τους γίνει από τα επιδοτούμενα συστημικά ΜΜΕ -  στα εθνικά ζητήματα  είναι δυνατόν ένα τέτοιο κόμμα να ανατρέψει την πολιτική  ισορροπία που έχει διαμορφωθεί αυτή την στιγμή. 

Tags
Back to top button