Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Άμυνα & Ασφάλεια

Νέες σφοδρές επιθέσεις της ρωσικής Αεροπορίας στην Ιντλίμπ - Οι ισλαμιστές επιτέθηκαν σε Ελληνορθόδοξους στην Χάμα

Σφοδρές αεροπορικές επιδρομές με μαχητικά αεροσκάφη υποστρατηγικής κρούσης Su-24, Su-25 (εγγύς υποστήριξης) και βολές πυροβολικού από στοιχεία της ρωσικής Μοίρας πυροβολικού που έχει αναπτυχθεί εδώ και τρία χρόνια στην Συρία, συνεχίστηκε η προσβολή των οχυρών θέσεων και των κέντρων διοίκησης και των ισλαμιστών στην Ιντλίμπ.

Η ρωσική Αεροπορία πραγματοποίησε περισσότερες από 40 εξόδους. 

Επλήγησαν στόχοι στο νοτιοδυτικό τμήμα της Ιντλίμπ, κοντά στην κοινότητα Χομπάιτ, όχι μακριά από τη γραμμή οροθεσίας των περιοχών που ελέγχουν οι αντικαθεστωτικοί και των τομέων που ελέγχουν οι κυβερνητικές δυνάμεις, εξήγησε η ΜΚΟ.

Οι ισλαμιστές σε μία κίνηση αντιπερισπασμού επιτέθηκαν σε ελεύθερες περιοχές της Συρίας που γειτονεύουν με την Ιντλίμπ, σκότωσαν 10 άτομα και τραυμάτισαν 20, τα περισσότερα παιδιά, όλα μέλη της ελληνορθόδοξης κοινότητας της περιοχής.
Συγκεκριμένα στην επαρχία της Χάμα και στην πόλη Μαχάρντα, πραγματοποίησαν μία από τις γνωστές σφαγές τους.

Εν συνεχεία ο συριακός Στρατός προσέβαλε τους αποχωρούντες ισλαμιστές με βολές πυροβολικού και κατάφερε να πλήξει δύο οχήματα με αποτέλεσμα των θάνατο 6 εξ αυτών. 

Tags
Back to top button