Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Νεαροί Βρετανοί κόλλησαν κορονοϊό στη Ζάκυνθο – Δεν είχαν συμπτώματα και διασκέδασαν σε μπαρ της χώρας τους

Έως και 30 νεαροί Βρετανοί έκαναν διακοπές στη Ζάκυνθο και πιθανόν κόλλησαν κορονοϊό σύμφωνα με τις Αρχές του Πλύμουθ στο Ντέβον της νοτιοδυτικής Αγγλίας.

Από τους 30 τουλάχιστον οι 11, ηλικίας 18-19 ετών, βρέθηκαν θετικοί στον κορονοϊό και κάποιοι μάλιστα από αυτούς, μετά την επιστροφή από τις διακοπές τους, διασκέδασαν σε νυχτερινά μαγαζιά του Ντέβον.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η διευθύντρια του Συμβουλίου Δημόσιας Υγείας στο Πλύμουθ τόνισε ότι είναι σε εξέλιξη η διαδικασία ιχνηλάτησης των επαφών των νεαρών για να διευκρινιστεί η διασπορά του ιού στην κοινότητα μεταδίδει ο Guardian.

«Ξέρουμε ότι κάποιοι από τους νεαρούς δεν είχαν συμπτώματα οπότε συνέχισαν κανονικά τη ζωή τους, περιλαμβανομένης και της διασκέδασης σε μπαρ και εστιατόρια του Πλύμουθ, μέχρι που έμαθαν ότι είναι θετικοί. Αυτό σημαίνει ότι κι άλλοι μπορεί να έχουν μολυνθεί» είπε η Ruth Harrell.

«Ενώ οι νέοι συνήθως δεν έχουν συμπτώματα η μεγαλύτερη έγνοια μας είναι τι γίνεται με όσους έχουν ήδη προβλήματα υγείας ή τους μεγαλύτερους σε ηλικία. Είμαστε ακόμα μακριά από ένα lockdown, αλλά αυτό το περιστατικό μας δείχνει πόσο εύκολα μπορεί να αλλάξει η ζωή. Πρέπει όλοι να είμαστε σε εγρήγορση, ανεξάρτητα από την ηλικία μας και να παίρνουμε τα αναγκαία μέτρα προστασίας» πρόσθεσε.

Tags
Back to top button