Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Κόσμος

Νέα Υόρκη: "Πράσινο φως" στις επιχειρήσεις να πιέσουν για τους εμβολιασμούς

Ο κυβερνήτης της Νέας Υόρκης προέτρεψε σήμερα τις επιχειρήσεις να μην εξυπηρετούν τους ανεμβολίαστους πελάτες, ενώ η Φλόριντα βρίσκεται αντιμέτωπη με μια εκτόξευση του αριθμού των ασθενών Covid-19 που νοσηλεύονται, την ώρα που και στις δύο περιπτώσεις καταγράφεται άνοδος των κρουσμάτων της παραλλαγής Δέλτα, που θα μπορούσε να οδηγήσει σε νέους περιορισμούς στην καθημερινότητα.

Η Φλόριντα, ο κυβερνήτης της οποίας αντιστάθηκε στη χρήση της μάσκας ή στις εντολές για εμβολιασμό, καταγράφει ένα από τα χειρότερα ξεσπάσματα στη χώρα και περίπου το ένα τέταρτο των νοσηλευόμενων ασθενών Covid-19 της χώρας, σύμφωνα με τα στοιχεία από το υπουργείο Υγείας των ΗΠΑ.

Η επικεφαλής της ένωσης Νοσοκομείων της Φλόριντας δήλωσε ότι η υφιστάμενη αύξηση μολύνσεων οδήγησε στην εκτόξευση των νοσηλειών για Covid στις 10.000 από τις 2000 πριν από λιγότερες από 30 ημέρες, αν και οι θάνατοι παραμένουν σε επίπεδα πολύ χαμηλότερα της προηγούμενης κορύφωσης.

Νέα Υόρκη: Πρώτη προς τον υποχρεωτικό εμβολιασμό για τους νοσηλευτές

«Πρόκειται για έναν πολύ μικρότερης ηλικίας πληθυσμό που νοσηλεύεται σήμερα», δήλωσε η Μέρι Μέιχιου στο MSNBC σήμερα. Σε ένα νοσοκομείο του Τζάκσονβιλ, ο μέσος όρος ηλικίας είναι τα 42, επισήμανε. «Έχουμε 25χρονους στο νοσοκομείο, σε ΜΕΘ, σε αναπνευστήρες», τόνισε, σε δηλώσεις της στο αμερικανικό τηλεοπτικό δίκτυο. «Πρέπει να πείσουμε 25χρονους, 30χρονους ότι αυτή τη στιγμή πρόκειται για μια απειλητική για τη ζωή τους» κατάσταση.

Την ίδια ώρα, ο κυβερνήτης της Νέας Υόρκης Άντριου Κουόμο έκρουσε και ο ίδιος τον κώδωνα του κινδύνου, προτρέποντας, όχι όμως απαιτώντας, τα μπαρ, τα εστιατόρια και άλλες ιδιωτικές επιχειρήσεις να ζητούν από όλους τους πελάτες να είναι εμβολιασμένοι προτού μπουν στα καταστήματά τους. Ο Δημοκρατικός κυβερνήτης είπε, επίσης, πως τα εμβόλια θα μπορούσαν να γίνουν υποχρεωτικά για τους εργαζόμενους σε γηροκομεία, τους δασκάλους και τους υγειονομικούς, εάν δεν βελτιωθούν οι αριθμοί των κρουσμάτων.

«Στις ιδιωτικές επιχειρήσεις, τους ζητώ και τους προτείνω να προχωρήσουν στο δικαίωμα εισόδου μόνο σε εμβολιασμένους», δήλωσε σήμερα ο Κουόμο, κατά τη διάρκεια ενημέρωσης.

«Πιστεύω ότι είναι προς το συμφέρον της επιχείρησής σας. Εάν εγώ πάω σε ένα μπαρ και θέλω να πιω ένα ποτό και θέλω να μιλήσω σε κάποιον δίπλα μου, θέλω να γνωρίζω ότι αυτό το πρόσωπο είναι εμβολιασμένο».

Ο Άντριου Κουόμο ανακοίνωσε, επιπλέον, πως όλοι οι εργαζόμενοι της Αρχής Μεταφορών στη Μητρόπολη, η οποία διαχειρίζεται τα τρένα και το μετρό και όλοι οι εργαζόμενοι στην πολιτεία του της Αρχής Λιμένων της Νέας Υόρκης και του Νιου Τζέρσι θα πρέπει να έχουν εμβολιαστεί έως τις 6 Σεπτεμβρίου ή να υποβάλλονται σε εβδομαδιαία τεστ. «Εάν δεν έχετε εμβολιαστεί η παραλλαγή Δέλτα θα πρέπει να αποτελεί πηγή μεγάλης ανησυχίας για εσάς και θα πρέπει να ανησυχείτε», τόνισε ο Κουόμο.

Tags
Back to top button