Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Νέα στοιχεία για τη δολοφονία της εφοριακού: Το σήμα από το κινητό της οδηγεί στα Πετράλωνα

Συνεχίζονται οι έρευνες της αστυνομίας για να εξακριβωθούν οι ακριβείς συνθήκες κάτω από τις οποίες βρήκε τραγικό θάνατο η Δώρα Ζέμπερη. Στα Πετράλωνα έχουν πλέον επικεντρωθεί οι έρευνες της Ασφάλειας Αττικής, προκειμένου να βρουν τον “Μίτο της Αριάδνης”που θα τους οδηγήσει στην εξιχνίαση του στυγερού εγκλήματος της 32χρονης εφοριακού.

Το γεγονός πως το προτελευταίο σήμα που έδωσε το κινητό που είχε πάνω της η Δώρα Ζέμπερη ήταν στα Πετράλωνα και στην συνέχεια στην Ομόνοια και μάλιστα από την ίδια κεραία, δημιουργεί συνειρμούς αλλά και συμπεράσματα στους Αστυνομικούς του Τμήματος Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας Αττικής.

Εξετάζεται λοιπόν πολύ σοβαρά το εξής ενδεχόμενο: Ο δράστης της ανθρωποκτονίας να έκλεισε το κινητό στην Ομόνοια. Κάτι που έχει άλλωστε ήδη διαπιστωθεί. Στη συνέχεια, όμως, να κατέφυγε σε κάποιο σπίτι στα Πετράλωνα. Οι ίδιες πηγές ενημέρωσης σημειώνουν πως το στίγμα του κινητού, πρώτα «βγήκε» στα Πετράλωνα, μετά βέβαια από την διαδρομή από το 2ο Νεκροταφείο. Στην συνέχεια φαίνεται να έκλεισε στην περιοχή της Ομόνοιας.

Ίσως λοιπόν ο δράστης να πήγε όπως όλα δείχνουν πρώτα στα Πετράλωνα. Ενδεχομένως σε κάποιο κατάλυμα που διαθέτει εκεί και στην συνέχεια να έφθασε μέχρι την Ομόνοια. Στην ευρύτερη βέβαια περιοχή που καλύπτει η κεραία και όχι στενά στα όρια της πλατείας. Με πρόθεση πάντα να πουλήσει το smartphone.

Από εκεί και έπειτα τα ίχνη και βέβαια το στίγμα του κινητού χάνονται. Έτσι, εκτιμάται πως είτε ο κλεπταποδόχος, είτε ο άνθρωπος που αγόρασε (σ.σ. έναντι ευτελούς τιμήματος) το πανάκριβο κινητό, να κατάλαβαν αμφότεροι πως είναι “βρώμικο” και να το πέταξαν. Παρ’ όλα αυτά οι αστυνομικοί του Τμήματος Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας Αττικής εξακολουθούν να αναζητούν στοιχεία και μάλιστα πόρτα πόρτα. Τόσο στην ευρύτερη περιοχή της Ομόνοιας, αλλά και στα γύρω κακόφημα στενά… Φυσικά και σε συγκεκριμένες γειτονιές των Πετραλώνων.

Εκεί κατευθύνονται οι έρευνες

Πλέον και όπως όλα δείχνουν, με βάση την πορεία των ερευνών και τα λιγοστά μέχρι στιγμής ευρήματα, το κίνητρο της δολοφονίας της άτυχης εφοριακού ήταν τελικά η ληστεία. Με ενδεχόμενη μάλιστα σεξουαλική παρενόχληση από τον δράστη.

Πάντως και όπως έχει αποκαλύψει εδώ και μέρες το newsit.gr, στα εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ γίνονται έντονες προσπάθειες. Στόχος να “καθαριστεί” συγκεκριμένο βίντεο που ανακάλυψαν κοντά στο 2ο Νεκροταφείο. Στο βίντεο αυτό απεικονίζεται άτομο που εμφανίζεται από άσχετο σημείο στην Λ. Ηρακλείου και στην συνέχεια στην ομώνυμη οδό που αποτελεί ουσιαστικά παράδρομο της Λεωφόρου.

Tags
Back to top button