Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΕΚΚΛΗΣΙΑ

Νέα Καθηγουμένη στην Ι. Μονή Αγ. Κωνσταντίνου και Ελένης Καλαμάτας

Νέα Καθηγουμένη εξέλεξαν σήμερα, Σάββατο 29 Ιουνίου 2019, τα μέλη της αδελφότητος της Γυναικείας Ιεράς Κοινοβιακής Μονής Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης «Καλογραιών» Καλαμάτας.


Στο Καθολικό της Ιεράς Μονής και γενομένης της κανονικής διαδικασίας, σύμφωνα με τον Εσωτερικό Κανονισμό του Ιερού Κοινοβίου, εξελέγη νέα Καθηγουμένη η Μοναχή Γερασίμη Τσίρμπα, μέχρι σήμερα εκτελούσα χρέη Καθηγουμένης με απόφαση του Μητροπολίτη Μεσσηνίας. Διαδέχεται δε την παραιτηθείσα για λόγους υγείας πρώην Καθηγουμένη Μοναχή Βρυαίνη Μάτση.
Η νέα Γερόστισσα αποτελεί κουρά του μακαριστού Μητροπολίτη Μεσσηνίας Χρυσοστόμου Θέμελη.

Ο Μητροπολίτης Μεσσηνίας κ. Χρυσόστομος συνεχάρη τη νέα Καθηγουμένη για την εκλογή της και την προέτρεψε να καθοδηγεί την αδελφότητα με αγάπη και επιείκια. Συνάμα, την κάλεσε να εργάζεται για την συνοχή των Μοναζουσών επαγρυπνώντας για όσα οδηγούν στην κατά Χριστόν Σωτηρία.

Η ημερομηνία ενθρόνισης της νέας Καθηγουμένης θα γίνει γνωστή με νεοτέρα ανακοίνωση.

Tags
Back to top button