Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Νέα αποκαλυπτικά στοιχεία: Μαζιώτης και μέλη των «Πυρήνων» θα έφευγαν μαζί από τον Κορυδαλλό (έγγραφο)

Αποκαλυπτικές είναι οι λεπτομέρειες που έρχονται στο φως από τη δικογραφία της Αντιτρομοκρατικής για την απόπειρα απόδρασης του Νίκου Μαζιώτη και μελών της Συνωμοσίας από τον Κορυδαλλό με πτήση ελικοπτέρου στο οποίο είχε κάνει “πειρατεία” η Πόλα Ρούπα στις 21 Φεβρουαρίου του 2016.

Σύμφωνα με το bloko προκύπτει ότι η Πόλα Ρούπα σκόπευε να πάρει μαζί της και ους Χρήστο και Γεράσιμο Τσάκαλο, της Όλγα Οικονομίδου και τον Γιώργο Πολύδωρο.

Είναι εντυπωσιακό επίσης το γεγονός ότι οι έγκλειστοι που είχαν σκοπό να αποδράσουν είχαν κάνει όλες τις απαραίτητες κινήσεις εντός των φυλακών έτσι ώστε να μπορέσουν να φτάσουν σε σημείο απ’ όπου να μπορεί να τους παραλάβει το ελικόπτερο.

Όπως προκύπτει είχαν κόψει τα κάγκελα σε έναν χώρο δίπλα στα κελιά τους τον οποίο χρησιμοποιούσαν ως κουζίνα και έτσι μπορούσαν να περάσουν εύκολα σε ακάλυπτο χώρο των γυναικείων φυλακών Κορυδαλλού και από εκεί να σκαρφαλώσουν στην ταράτσα.

Όπως μάλιστα προκύπτει τα κάγκελα παρέμεναν κομμένα επί ημέρες χωρίς κανείς να προσέξει το παραμικρό.

Οι φύλακες διαπίστωσαν το πρωί της 24ης Φεβρουαρίου ότι ήταν κομμένα και ότι οι δράστες τα είχαν επανατοποθετήσει πρόχειρα χρησιμοποιώντας μάλιστα στις τομές ένα υλικό στο με ίδιο χρώμα ώστε να μην φαίνεται η τομή…

Δείτε το αποκαλυπτικό έγγραφο:

ΠΗΓΗ Bloko.gr

Tags
Back to top button