Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΠΟΛΙΤΙΚΗ/ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΝΔ: Οι αστυνομικοί δέχονται δολοφονικές επιθέσεις και ο Τόσκας τα βρίσκει όλα καλά

Σκληρή επίθεση κατά της κυβέρνησης και ειδικά κατά του υπουργού Προστασίας του Πολίτη Νίκου Τόσκα εξαπολύει η ΝΔ με αφορμή τις επιθέσεις κατά αστυνομικών από ομάδες αναρχικών.
Σε ανακοίνωσή της η Νέα Δημοκρατία κάνει λόγο για δολοφονικές επιθέσεις και καταγγελίες αστυνομικών πως δεν τους δίδεται εντολή να προχωρήσουν σε συλλήψεις.

Η ανακοίνωση της ΝΔ:

«Η κατάσταση με την βία και την ανομία έχει ξεφύγει πλέον από κάθε έλεγχο.

Αστυνομικοί των ειδικών δυνάμεων δέχθηκαν στην Αθήνα και την Θεσσαλονίκη δολοφονικές επιθέσεις με στόχο την αφαίρεση της ζωής τους.

Οι εκπρόσωποι των αστυνομικών, δημοσίως πια καταγγέλλουν τον αρμόδιο υπουργό κ. Τόσκα ότι αρνείται να τους δώσει την εντολή να συλλάβουν τους μπαχαλάκηδες. Και εκείνος, ζώντας εκτός τόπου και χρόνου, παραχωρεί συνεντεύξεις στις οποίες τα βρίσκει όλα καλώς καμωμένα».

Tags
Back to top button