Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Ελληνική Πολιτική

ΝΔ κατά Κ. Αρβανίτη: «Υιοθέτησε την τουρκική προπαγάνδα για το μεταναστευτικό»

Συνέχεια στην καταγγελία για στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ που δυσφημούν τη χώρα στο εξωτερικό, δίνει η Νέα Δημοκρατία εγκαλώντας ότι την ίδια πρακτική ακολούθησε και ο ευρωβουλευτής Κώστας Αρβανίτης.

«Τι επιδιώκει τελικά ο ΣΥΡΙΖΑ; Να βλάψει την διεθνή εικόνα της χώρας σε μια περίοδο που αναγνωρίζεται παγκοσμίως ως παράδειγμα προς μίμηση ή να πείσει τους λίγους που έχουν απομείνει να τον ακούν εντός συνόρων;» διερωτάται η ΝΔ.

Όπως υποστηρίζει το κυβερνών κόμμα, «τις προηγούμενες ημέρες πρώην μετακλητός τους υπάλληλος συκοφάντησε την πατρίδα με δημοσίευμα σε διεθνές μέσο για να εργαλειοποιηθεί στη συνέχεια αντιπολιτευτικά από το εγχώριο σύστημα της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Σήμερα ο Ευρωβουλευτής κ. Αρβανίτης καταθέτει νέα ερώτηση στην Κομισιόν υιοθετώντας την προπαγάνδα της Τουρκίας σχετικά με τις μεταναστευτικές/προσφυγικές ροές στο Αιγαίο και δυσφημίζοντας την χώρα μας για την προστασία των ανθρωπίνων δικαιωμάτων».

Για να καταλήξει η ΝΔ: «Δυστυχώς όσο μεγαλώνουν και αυξάνονται τα αντιπολιτευτικά τους αδιέξοδα τόσο αποδεικνύουν για μια ακόμη φορά πως βάζουν το μικροκομματικό όφελος πάνω από το εθνικό».

Υπενθυμίζεται ότι η ΝΔ είχε καταγγείλει ότι «όλο και συχνότερα παρατηρείται το φαινόμενο πρώην μετακλητοί υπάλληλοι του ΣΥΡΙΖΑ να «προσφέρουν» τις υπηρεσίες τους κατά της χώρας. Ενδεδυμένοι το μανδύα του «ανεξάρτητου δημοσιογράφου» δυσφημούν την πατρίδα με άρθρα τους σε ξένα Μέσα Ενημέρωσης».

«Πριν από λίγους μήνες, μετακλητός συνεργάτης στο γραφείο του Αλέξη Τσίπρα, τώρα πρώην μετακλητός στο γραφείο του αναπληρωτή υπουργού Εξωτερικών του ΣΥΡΙΖΑ. Τα άρθρα αυτά με περιεχόμενο αντιπολιτευτικές καταγγελίες, παρουσιάζουν μια εντελώς αρνητική εικόνα για τη χώρα. Στη συνέχεια αναπαράγονται από τον ΣΥΡΙΖΑ και φίλα προσκείμενα Μέσα, αποδιδόμενα δήθεν σε ανεξάρτητες πηγές με την σημείωση «ορίστε τι γράφει ο διεθνής τύπος». Αυτό που δεν λένε από τον ΣΥΡΙΖΑ είναι ότι οι συγγραφείς είναι πρώην υπάλληλοί τους. Ο ΣΥΡΙΖΑ μας έχει συνηθίσει να πολιτεύεται αδιαφορώντας αν με τις ενέργειές του βλάπτει τη χώρα. Αυτό έκανε, αυτό κάνει».
 

Tags
Back to top button