Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Αθλητισμός

ΝBA: Βολές Καντέρ κατά ιδιοκτήτη των Νέτς - «Είναι πιόνι της Κίνας»

Νέες βολές από τον Ενές Καντέρ. Μετά τον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, τον Λεμπρόν Τζέιμς και άλλους, ο Τούρκος σέντερ των Σέλτικς τα έβαλε με τον ιδιοκτήτη των Νετς, Τζο Τσάι κατηγορώντας τον ως άνθρωπο της κινεζικής κυβέρνησης που καταπατά θεμελιώδη ανθρώπινα δικαιώματα.

«Ο ιδιοκτήτης των Νετς, Τζο Τσάι, είναι δειλός και μαριονέτα της κινεζικής κυβέρνησης. Το να είσαι κατά του κομμουνιστικού κόμματος της Κίνας δεν σημαίνει πως είσαι κατά των Ασιατών. Είναι πιθανό να είσαι κατά του μίσους κατά των Ασιατών και να ορθώνεις ανάστημα απέναντι στο κομμουνιστικού κόμματος. Τα ανθρώπινα δικαιώματα δεν είναι ‘δυτικές αξίες’, αλλά παγκόσμιες», αναφέρει ο Καντέρ χαρακτηρίζοντας τον Τζο Τσάι ως… ασπόνδυλο!

Ο ιδιοκτήτης των Νετς έχει γεννηθεί στην Ταϊπέι, αλλά μεγάλωσε και σπούδασε σε ΗΠΑ και Καναδά.

Tags
Back to top button