Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Άμυνα & Ασφάλεια

NAVDEX-2021: Το Ισραήλ παρουσίασε τη νέα κορβέτα Sa’ar 72

Μια νέα κορβέτα παρουσίασαν τα ισραηλινά ναυπηγεία (Israel Shipyards Ltd. ) στην αμυντική έκθεση NAVDEX-2021 που διοργανώνεται στα ΗΑΕ. Το νέο σκάφος ονομάζεται Sa’ar 72 και αποτελ. Ένα  μεγαλύτερων διαστάσεων πλοίο από το Sa’ar 4.5.

Το σκάφος έχει μήκος 72 μέτρων, εκτόπισμα 800 τόνων και μπορεί  να αναπτύσσει μέγιστη ταχύτητα 30 κόμβων. Παράλληλα έχει τη δυνατότητα εξυπηρέτησης μέσου ελικοπτέρου της τάξης των 5 τόνων.

Το πλοίο προσφέρεται σε βασικές εκδόσεις: Μια ως ΠΑΘ (Περιπολικό Ανοικτής Θαλάσσης) και μια με πυραυλικό οπλισμό για πλήρη καθήκοντα μάχης.

Tags
Back to top button