Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Άμυνα & Ασφάλεια

Ναυπακτία: Ελικόπτερο της ΕΛ.ΑΣ. εντόπισε φυτεία με 600 χασισόδεντρα

Σε εξέλιξη βρίσκεται επιχείρηση της Ελληνικής Αστυνομίας, για την εξάρθρωση σπείρας που καλλιεργούσε στην περιοχή του οικισμού Βελβίνα στον Δήμο Ναυπακτίας μια μεγάλη χασισοφυτεία με περισσότερα από 600 δενδρύλλια, τα οποία εντόπισε το ελικόπτερο της ΕΛ.ΑΣ.

Οι έρευνες στον χώρο της χασισοφυτείας συνεχίζονται, καθώς φέρονται να έχουν βρεθεί πλήθος πειστήρια τα οποία θα σταλούν στα εργαστήρια της Εγκληματολογικής υπηρεσίας για εξέταση. Την ίδια ώρα, οι αστυνομικοί εισέβαλαν στο σπίτι ενός Αλβανού στη Ναύπακτο, καθώς φέρεται ως ένας από τους καλλιεργητές.

Ωστόσο, δεν τον βρήκαν και αναζητούν τα ίχνη του, αλλά προσήγαν για προανάκριση της επίσης αλβανικής καταγωγής σύζυγό του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, αναμένεται να ακολουθήσουν και άλλες συλλήψεις στην περιοχή της Ναυπακτίας.

Tags
Back to top button