Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Ελληνική Πολιτική

Ν. Παναγιωτόπουλος: «Δεν έχουν καταγραφεί παραβιάσεις συνόρων από Τούρκους στρατιώτες»

Ο υπουργός Άμυνας Νίκος Παναγιωτόπουλος τόνισε πως «στο πλαίσιο της αποστολής τους, οι Ενοπλες Δυνάμεις δεν έχουν καταγράψει γεγονότα παραβίασης εθνικού εδάφους από στρατιωτικό προσωπικό της γείτονος».

Απαντώντας σε ερώτηση που κατέθεσε στη Βουλή ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης, Κυρ. Βελόπουλος, με θέμα «Δημόσιες καταγγελίες για παραβίαση συνόρων στον Έβρο από τον τουρκικό στρατό και απαγωγή Ελλήνων πολιτών με σκοπό απαιτήσεων για λύτρα».

«Αντιθέτως, επισημαίνεται ότι, όπως καταδείχθηκε τις τελευταίες ημέρες, τα εθνικά σύνορα που αποτελούν και ευρωπαϊκά σύνορα φυλάσσονται με σθένος, αποφασιστικά και αποτελεσματικά, ενώ η προάσπισή τους δεν εκπέμπεται απλά ως μήνυμα αλλά ως ρεαλιστική απόδειξη της αποφασιστικότητας της χώρας», κατέστησε σαφές ο κ. Παναγιωτόπουλος.

Tags
Back to top button