Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Ελληνική Πολιτική

N. Ανδρουλάκης στο συνέδριο ΔΗΣΥ: «Φτιάξαμε μια Ευρώπη των αγορών, μια Ευρώπη όπου κουμάντο κάνουν τα μεγάλα κράτη»

«Φτιάξαμε μια Ευρώπη των αγορών, μια Ευρώπη όπου κουμάντο κάνουν τα μεγάλα κράτη» επισήμανε ο Νίκος Ανδρουλάκης εξηγώντας με αυτή τη θέση την αποτυχία της σοσιαλδημοκρατίας να δώσει θετικό πρόσημο στην Ένωση, όπως πέτυχε να κάνει σε κράτη- μέλη. 

Από τον ευρωρομαντισμό τον εθνορομαντισμό περάσαμε στον εθνικολαϊκισμό, συνέχισε ο Νίκος Ανδρουλάκης και υπογράμμισε ότι η αγάπη στην ΕΕ δεν αποκλείει την κριτική για την έλλειψη δημοκρατίας. Η Ευρώπη πρέπει να αποκτήσει μηχανισμούς που θα βάζουν σε τάξη το κεφάλαιο, προσέθεσε. 

«Πήραμε ακατανόητες πολιτικές αποφάσεις, την αδιανόητη αμνήστευση του Καραμανλή, την αδιανόητη απόφαση να κυβερνήσουμε τον ΛΑΟΣ» σημείωσε προκειμένου να τεκμηριώσει το γιατί η κρίση οδήγησε στην κατάρρευση του ΠΑΣΟΚ. «Και όχι μόνο αυτό, ενοχοποιήσαμε και την περίοδο του Ανδρέα Παπανδρέου» συμπλήρωσε. 

Τέσσερα βήματα για τον νέο φορέα:

Πρώτον, η ενοποίηση του ιστορικού αφημήματος.

Δεύτερον, δομές και πρόσωπα.

Τρίτον, πρόγραμμα λύσεων για τους πραγματικούς μη προνομιούχους.

Τέταρτον, εκλογή στη βάση.

«Διαφωνώ κάθετα η εκλογή στη βάση να προηγηθεί των τριών βημάτων. Ας μη βάλουμε ξανά το κάρο μπροστά από το άλογο. Δε χρειαζόμαστε έναν ακόμη αρχηγό. Χρειαζόμαστε ένα νέο κόμμα» είπε χαρακτηριστικά. «Η προσπάθεια που ξεκινάμε δε μπορεί να είναι σωσίβιο διάσωσης του παλαιού συστήματος. Εύχομαι να πάρουμε τη σωστή απόφαση» κατέληξε. 

Tags
Back to top button