Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Άμυνα & Ασφάλεια

Μ.Τζόνσον: Δεν θα δώσει το παρών στην κηδεία του πρίγκιπα Φίλιππου

Η κηδεία του πρίγκιπα Φιλίππου, στις 17 Απριλίου αναμένεται να πραγματοποιηθεί σε στενό οικογενειακό κύκλο, κάτι που οδηγεί τον Μπόρις Τζόνσον στην απόφαση να μην δώσει το παρών.

Ο πρωθυπουργός της Βρετανίας αναμένεται να δώσει τη θέση του σε άλλο μέλος της βασιλικής οικογένειας.

Η ανακοίνωση Τζόνσον κυκλοφόρησε αφότου το παλάτι αποκάλυψε ότι μόνο 30 άτομα θα παρουσιαστούν στην κηδεία του Δούκα του Εδιμβούργου.

«Ως αποτέλεσμα των κανόνων για τον κορωνοϊό, μόνο 30 άνθρωποι θα παρεβρεθούν στην κηδεία», τονίζεται σε ανακοίνωση της Ντάουνινγκ Στριτ.

«Ο πρωθυπουργός θέλει να συμπεριφερθεί σύμφωνα με το καλό της βασιλικής οικογένειας τη δεδομένη χρονική στιγμή και να επιτρέψει σε όσο περισσότερα μέλη γίνεται να βρεθούν στην κηδεία το Σάββατο», επεσήμανε, ακόμη, ο εκπρόσωπος της Ντάουνινγκ Στριτ.

Tags
Back to top button