Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Lifestyle

Μ.Τσέγκου: «Έκανα κρυοσυντήρηση ωαρίων και έγραψαν "κι εγώ κατέψυξα την προβατίνα μου για να την φάω την Τσικνοπέμπτη"»

Η Μάγδα Τσέγκου, μίλησε για τα όσα είχε αποκαλύψει πριν από έναν περίπου χρόνο, ότι δηλαδή όταν ήταν 32 ετών αποφάσισε να καταψύξει τα ωάριά της και στάθηκε στα αρνητικά σχόλια που δέχθηκε. 

«Έκανα κρυοσυντήρηση ωαρίων και ένας κύριος μου έγραψε: “Κι εγώ κατέψυξα την προβατίνα μου για να την φάω την Τσικνοπέμπτη”. Με κορόιδευαν και γελούσανε με αυτό το “αστείο” σχόλιο για την κρυοσυντήρηση ωαρίων», είπε με παράπονο.

Σχεδόν επτά μήνες έχουν περάσει από τότε που η Μάγδα Τσέγκου έχασε τον πολυαγαπημένο της ανιψιό έπειτα από τροχαίο δυστύχημα που είχε στην Πρέβεζα.

Το θλιβερό αυτό γεγονός της έχει στοιχίσει και αποτέλεσε έναν από τους λόγους που αποφάσισε να απέχει από την τηλεόραση.

«Απείχα λόγω πένθους γιατί δεν μπορούσα να ανταπεξέλθω… Το καλοκαίρι έχασα τον ανιψιό μου σε τροχαίο. Δεν διαχειρίστηκα ποτέ την απώλεια του. Έτσι κι αλλιώς δεν διαχειρίζεται αυτό. Κανείς δεν μαθαίνει να διαχειρίζεται αυτές τις καταστάσεις. Οικογενειακώς βιώσαμε αυτή την τραγωδία. Ήταν πολύ άσχημο και έγινε ξαφνικά, είναι ο άγγελος μας που είναι στον ουρανό. Ο χαμός του ανιψιού μου σε τροχαίο το καλοκαίρι μας δίδαξε πολλά», είπε στην κάμερα της εκπομπής «Mega Καλημέρα» για τον χαμό του πολυαγαπημένου της ανιψιού.

Όσον αφορά την σχέση της με τον Γιώργο Αυτιά δήλωσε πως: «Από όταν έφυγα από τον ΣΚΑΪ δεν ξαναμίλησα μαζί τους, από άλλα κανάλια είχα επαφές. Με τον Γιώργο Αυτιά μιλάμε αρκετά συχνά, έχουν αποκατασταθεί οι σχέσεις μας, έχουμε μιλήσει και αλλάξαμε σελίδα. Ο Γιώργος Αυτιάς πήρε τηλέφωνο εμένα και όλη την οικογένειά μου για να μας συλλυπηθεί. Δεν μιλούσαμε για τρία χρόνια, δεν υπήρχε λόγος»

Η εν λόγω δημοσιογράφος παραδέχτηκε πως είχε να δει τηλεόραση για αρκετό καιρό, όταν όμως αποφάσισε να παρακολουθήσει τα τηλεοπτικά δρώμενα έπαθε σοκ με τον αριθμό των reality που προβάλλονται αυτή τη στιγμή στη μικρή μας οθόνη.

«Πόσα reality και πόσοι σταρ; Νιώθουν ότι είναι κάτι σημαντικό, είναι θλιβερό. Τρώμε στην μάπα ανθρώπους που είναι τίποτα από τα reality!», ξέσπασε.

Tags
Back to top button