Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Ελληνική Πολιτική

Μπροστά με 36,78% ο Γιώργος Πατούλης

Με μια διαφορά που προσεγγίζει διπλάσιο ποσοστό ο πρώην Δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης προηγείται στην κούρσα για την εκλογή του Περιφερειάρχη Αττικής, αφήνοντας δεύτερη και καταϊδρωμένη την Ρένα Δούρου.

Μέχρι στιγμής και με καταγεγραμμένο το 4,05% των εκλογικών τμημάτων, ο κύριος Πατούλης συγκεντρώνει ποσοστό 36,78% ενώ η νυν περιφερειάρχης Ρένα Δούρου ακολουθεί με 20,60%.

Τρίτος και σε απόσταση αναπνοής από την κυρία Δούρου έπεται ο Γιάννης Σγουρός με ποσοστό 16,97% ενώ ακολουθούν ο Γιάννης Πρωτούλης με 8,45%, και ο Ηλίας Παναγιώταρος της «Χρυσής Αυγής».

Με πολύ μικρά ποσοστά ακολουθούν με 2,83%, ο Γεώργιος Δημητρίου, ο Θάνος Τζήμερος με 2,43% , ο Κωνσταντίνος Τουλγαρίδης με 1,80%, ο Νίκος Παπαδάκης με 1,79%, η Μαριάννα Τσίχλη με 1,52% και Ανδρέας Κούρτης με 1%.

Tags
Back to top button